Antena 3 CNN Externe Diaspora Marin era stabilit în Roma de ceva timp, dar ascundea un secret teribil. Acum adevărul cumplit a ieșit la iveală

Marin era stabilit în Roma de ceva timp, dar ascundea un secret teribil. Acum adevărul cumplit a ieșit la iveală

Marin era stabilit în Roma de ceva timp, dar ascundea un secret teribil. Acum adevărul cumplit a ieșit la iveală
Sursa foto: Foto: Pixabay.com
16 Oct 2019   •   10:22

Marin era stabilit în Roma de ceva timp, dar românul ascundea un secret teribil. Adevărul crunt a ieșit la iveală.

Bărbatul a făcut sex cu propria fiică, dar și cu sora soției, ambele minore. Faptele s-au petrecut în perioada 2011-2014, iar recent acesta a fost condamant la opt ani şi şase luni de închisoare, pedeapsă pe care o va executa în țară. 

Detaliile din dosarul care i-a adus închisoarea sunt tulburătoare. „Abuzând de conditiile de inferioritate fizică şi psihică a propriei fiice, G.A.M, de 8 ani, arătându-i acesteia filme cu continut pornografic, a întreţinut raporturi şi acte sexuale orale, anale şi parţial penetrări vaginale. Totodată, persoana condamnată a realizat fotografii portret propriei fiice - invitând-o pe aceasta să efectueze un «streaptease», realizând imagini în timp ce minora se dezbraca, pâna a fotografiat-o în poze explicite complet goală”, a reţinut, în considerentele deciziei 10/2019, Curtea de Apel Bacău (www.rolli.ro), instanţa care a fost sesizată cu solicitarea autorităţilor judiciare din Italia privind recunoaşterea hotărârii de condamnare în ţara noastră în vederea continuării executării pedepsei în România. 

„În diverse ocazii a constrâns minora U.D.R, sora propriei soţii să se supună la acte sexuale constituie constituite în atingerea în părtile intime prin imobilizare şi blocare, adresându-i expresii de tipul «oricum mai devreme sau mai târziu ţi-o pun»", se mai arată în considerentele deciziei citate, potrivit Adevărul.

×
Parteneri
O dronă militară s-ar fi prăbuşit în apropiere de Brăila
x close