Antena 3 CNN Externe Diaspora Mărturie înfiorătoare a unei românce din Italia: „Este un delir. Au încercuit oraşul. Nimeni nu intră, nimeni nu iese“

Mărturie înfiorătoare a unei românce din Italia: „Este un delir. Au încercuit oraşul. Nimeni nu intră, nimeni nu iese“

Panica s-a instalat în orașele din Italia, în urma epidemiei de coronavirus. Prinși în vâltoarea faptelor sunt și românii, care au părăsit țara pentru o viață mai bună.

Mărturie înfiorătoare a unei românce din Italia: „Este un delir. Au încercuit oraşul. Nimeni nu intră, nimeni nu iese“
Sursa foto: Facebook
25 Feb 2020   •   10:28

Mihaela Maxim aplecat de 22 de ani din Iași și și-a întemeiat o familie la Bergamo, unde lucrează ca chef la un restaurant.

De curând localul s-a închis, iar femeia este acum baricadată în casă, alături de cele două fiice ale sale. 

„Este un delir. De dimineaţă toate magazinele deschise nu mai aveau nimic de vânzare. Raioane întregi sunt goale. Nici carne, nici peşte, nici legume, nici conserve, nimic. Locuiesc în Siriate, o suburbia a oraşului Bergamo“, a povestit Mihaela pentru Ziarul de Iași.

„La supermarketuri nu mai sunt dezinfectanţi pentru mâini sau pentru casă de câteva zile. La farmacii, nici vorbă de măşti de protecţie. După deces, au creat un număr verde, unde să anunţăm dacă ne simţim rău. La Codogno au încercuit oraşul. Nimeni nu intră, nimeni nu iese“, mai spune Mihaela Maxim.

×
Parteneri
Noi vouchere și ajutoare pentru români! Anunțul lui Boloș
x close