Antena 3 CNN Externe Diaspora Mecanic de 43 de ani, ucis, tranșat și mâncat de un profesor din Germania

Mecanic de 43 de ani, ucis, tranșat și mâncat de un profesor din Germania

Procesul în care, Ștefan, un mecanic, în vârsta de 43 de ani a fost ucis, tranșat și mâncat de un profesor din Germania, a început astăzi, după mai bine de jumătate de an de la crimă.

Mecanic de 43 de ani, ucis, tranșat și mâncat de un profesor din Germania
Sursa foto: Getty Images
de Viorel Aydan Cioroi    |    11 Aug 2021   •   18:07

Victima și criminalul ar fi stabilit o întâlnire, pe o rețea de socializare, după care ar fi întreținut relații sexuale, după cum spune profesorul, care mărturisește că ar fi ucis bărbatul pentru satisfacția sexuală a acestuia, conform Știri Diaspora.

Procurorii au declarat că nu există niciun indiciu că victima ar fi fost de acord să fie ucisă. În plus, criminalul ar fi tranșat cadavrul bărbatului, după care ar fi mâncat mai multe părți ale corpului victimei sale.

După crimă, bărbatul a tranșat cadavrul victimei, în apartamentul său, în bucăți mici, pe care le-ar fi împrăștiat prin mai multe cartiere ale orașului Berlin.

Victima a fost dată dispărută mai multe săptămâni, până când oamenii legii au găsit resturi de oase într-o pădure din nordul Berlinului.

Criminalul a fost depistat cu ajutorul câinilor special antrenați pentru acest scop. Acestuia i-au adus mai multe acuzații, printre care, și canibalism.

Victima, de profesie inginer electric, ar fi părăsit apartamentul aproape de miezul nopții, pe 5 septembrie și fusese dat dispărut ulterior de către colegii de apartament.

 

 

×
Subiecte în articol: mecanic ucis mancat canibalism Germania
Parteneri
Mircea Badea a dezvăluit cine este modelul său în viaţă
x close