x close

Un medic din Botoşani, stabilit în Germania, a trimis 300 de paturi pentru pacienţii din România

de A.T.    |    19 Feb 2020   •   14:52
Un medic din Botoşani, stabilit în Germania, a trimis 300 de paturi pentru pacienţii din România 1121 Facebook / Rotary Club Botoşani

Iulia Baltag, un medic ginecolog din Botoşani, dar care lucrează la o clinică din Annaberg, Germania, a trimis 300 de paturi medicale pentru pacienţii din România.

Tânăra din Botoşani a reuşit să obţină cele 300 de paturi medicale şi nu a stat pe gânduri atunci când a fost vorba să le trimită în România.

Drept urmare, medicul a hotărât ca paturile să ajungă la un cămin de bătrâni din Dorohoi, dar şi la Spitalul Judeţean Botoşani.

Cele 300 de paturi medicale au fost aduse din Germania, cu ajutorul Rotary Club Botoşani.

"O donație importantă a fost făcută de un medic botoșănean stabilit în Germania, Iulia Baltag, medic ginecolog la clinica din Annaberg, care a trimis 300 de paturi medicale pentru pacienții din România, cu ajutorul Rotary.

Un medic din Botoşani, stabilit în Germania, a trimis 300 de paturi în România

Dintre acestea, peste 40 au ajuns la Dorohoi – căminul de bătrâni Casa Elena dar și la Spitalul Județean Mavromati Botoșani, fiind instalate pe secția de boli infecțioase - pediatrie ale unității sanitare. Sunt paturi electrice cu noptiere, folosite, dar în stare foarte bună.

Iulia Baltag este un medic ginecolog din Botoșani. A ales să-și continue cariera în Germania, la clinica de ginecologie din Annaberg. Nu i-a uitat niciodată însă pe cei de acasă. Așa că a decis să ajute spitalele din România cu mobilier sanitar iar Rotary Club Botosani s-a alaturat acestei initiative", se arată într-o postare pe Facebook a Rotary Club Botoşani.

Citeşte mai multe despre:

Iulia Baltag
Parterneri
Parterneri
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri!
Nu, multumesc Accept
sati