Antena 3 CNN Externe Diaspora Miruna, o tânără româncă singură la părinţi, a avut parte de un sfârșit cumplit pe șosea, în Spania, chiar în noaptea de Înviere

Miruna, o tânără româncă singură la părinţi, a avut parte de un sfârșit cumplit pe șosea, în Spania, chiar în noaptea de Înviere

Miruna Cojocariu, o tânără româncă în vârst de 25 de ani, singură la părinţi, și-a găsit sfârșitul într-un accident îngrozitor, pe o şosea din nordul Spaniei, chiar în noaptea de Înviere.

Miruna, o tânără româncă singură la părinţi, a avut parte de un sfârșit cumplit pe șosea, în Spania, chiar în noaptea de Înviere
Sursa foto: captură Ziarul de Vrancea / Departamentul de pompieri din Santander via eldiariomontanes.es
de Redacția Antena 3 CNN    |    09 Mai 2024   •   12:17

Conform autorităților spaniole citate de Ziarul de Vrancea, accidentul s-a produs în noaptea de 4 spre 5 mai, în jurul orei locale 03:30, pe drumul care leagă localitatea Liencres de plaja Somocuevas.

Din cauze momentan neelucidate, un autoturism Fiat 500 în care se aflau un bărbat și o femeie, ambii de naționalitate română, a părăsit carosabilul, a intrat în coliziune cu un stâlp de electricitate și cu un zid, apoi a luat foc.

Incendiul violent nu i-a lăsat nicio șansă Mirunei: cadavrul carbonizat al tinerei a fost găsit în interiorul vehiculului.

Bărbatul care se afla la volan a fost grav rănit și transportat de urgență la spitalul din Valdecilla.

Martorii la eveniment au declarat presei spaniole că flăcările care au cuprins mașina celor doi români aveau o înălțime de cel puțin 10 metri, iar un steag aflat la distanța menționată față de sol a luat foc, la rândul său.

Conform Ziarul de Vrancea, Miruna Cojocariu era unicul copil al unei familii din localitatea vrânceană Vidra, unde tatăl este asistent veterinar iar mama, educatoare. 

Decesul tinerei, care a studiat publicitatea în anii din urmă, a produs un șoc imens printre consătenii acesteia, precizează publicația citată.  

×
Parteneri
Se apropie ciclonul! ANM: ”Atenție! Vor fi fenomene intense"
x close