Antena 3 CNN Externe Diaspora Monstrul de la Torino! Un român și-a violat fiica minoră în fața soției și a celeilalte fete

Monstrul de la Torino! Un român și-a violat fiica minoră în fața soției și a celeilalte fete

Monstrul de la Torino! Un român și-a violat fiica minoră în fața soției și a celeilalte fete
Sursa foto: Foto: pixabay.com
23 Feb 2019   •   18:24

Un român în vârstă de 44 de ani, din Torino, a fost arestat în urmă cu trei zile, sub acuzația de maltratare familială și violență sexuală agravată a copilului minor. De ceva vreme, omul și-a supus soția și cele două fiice hărțuirii de tot felul. Mai mult de atât, una dintre fete ar fi fost abuzată în mod repetat de către bărbat, acum în închisoare.

Victimele abuzurilor repetate ale străinului sunt soția lui și cele două fiice, abuzate și bătute în mod repetat, iar una dintre fete a devenit obiectul sexual al tatălui. Potrivit anchetatorilor, de fapt, românul ar fi abuzat în mai multe rânduri de fata minoră chiar în fața soției și a altei fiice. Nimeni, cu toate acestea, nu ar fi îndrăznit să se răzvrătească împotriva lui, din cauza climatului de teroare pe care îl instaurase în acasă.

Punctul decisiv, de cotitură, a venit ca urmare a reacției soției sale, care a găsit, anul trecut, puterea de a denunța toate aceste orori. Procuratoarea Antonella Barbera, care a condus activitatea anchetatorilor din sediul poliției din Torino, a fost responsabilă pentru coordonarea investigațiilor de lungă durată. Investigațiile efectuate nu au făcut altceva decât să confirme poveștile femeii, care au permis în cele din urmă să-l trimită pe bărbat în spatele gratiilor.

Românul de 44 de ani a fost astfel arestat, sub acuzația de maltratare familială și violență sexuală agravată a copilului minor, scrie gazetaromaneasca.com.

×
Parteneri
Avarie majoră în rețeaua de termoficare operată de Termoenergetica
x close