Antena 3 CNN Externe Diaspora Noi detalii în cazul doctoriţei din Republica Moldova, găsită moartă într-un apartament din Franţa. Pistele pe care merg anchetatorii

Noi detalii în cazul doctoriţei din Republica Moldova, găsită moartă într-un apartament din Franţa. Pistele pe care merg anchetatorii

Apar noi detalii în cazul tinerei doctoriţe din Republica Moldova, care studiase Medicina la Galaţi, găsită moartă în Franţa.

de Redacția Antena 3 CNN    |    05 Dec 2023   •   08:06

Poliţiștii francezi au un suspect și merg pe varianta unei tâlhării. Aceasta ar fi fost înjunghiată la doar câteva ore după ce se cazase într-un apartament dintr-un oraş din nordul Franţei. 

Nimeni nu ştie care a fost traseul doctoriţei în ziua tragediei. Din informaţiile relatate de presa franceză, se pare că tânăra ar fi fost victima unui tâlhar, care ar fi fost deja prins de poliţiştii francezi.

Moarte violentă i-a şocat pe prietenii femeii. "Era o fată veselă în primul rând, destinsă, cu o preocupare deosebită pentru partea medicală, învăţătură aşa cum o cunosc toţi ceilalţi".

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

Tânăra de 31 de ani a fost găsită moartă pe 30 noiembrie într-un apartament închiriat din oraşul Amiens, de la 150 de kilometri de Paris. Doina se cazase în urmă cu doar două ore.

Surse au declarat pentru presa franceză că uşa apartamentului era deschisă, iar tânăra zăcea, înjunghiată, pe jos, îmbrăcată doar în lenjerie intimă. 

Doctoriţa era născută în Republica Moldova, dar a terminat facultatea la Galați și se stabilise în România. Venise în Franţa pentru a-şi pregăti rezidenţiatul. O parte din familie a plecat deja în Franța, pentru a participa la procedurile legate de repatriere

×
Subiecte în articol: doctoriţă moartă apartament Franta
Parteneri
FCSB, petrecere ”Made in Romania” după câștigarea titlului
x close