x close

O crimă teribilă a îngrozit Austria. O româncă a fost omorâtă de fostul iubit. Femeia trebuia să se căsătorească cu altcineva

de O.P.    |    23 Ian 2015   •   06:41
O crimă teribilă a îngrozit Austria. O româncă a fost omorâtă de fostul iubit. Femeia trebuia să se căsătorească cu altcineva 442

O crimă oribilă şochează Austria. O româncă de 25 de ani a fost omorâtă de fostul iubit, tot român. Bărbatul a căutat-o la serviciu şi a ucis-o. Iniţial, a fugit de la locul faptei, şi-a abandonat maşina la marginea oraşului şi i-a dat foc. S-a predat însă mai târziu poliţiştilor.

Anchetatorii spun că cei doi s-au despărţit în urmă cu doi ani, iar femeia urma să se mărite cu un alt bărbat.

Fostul iubit a căutat-o pe băcăuanca de 25 de ani la serviciu. Lucra la un centru pentru tineret din oraşul Graz şi tocmai ieşise din tură. Bărbatul de care se despărţise de mai bine de 2 ani aflase că tânăra urma să se mărite în februarie cu altcineva.

Criminalul a fugit apoi de la locul faptei în maşina personală. A oprit pe marginea unui râu, unde a aruncat cuţitul şi a dat foc maşinii. A luat apoi un taxi până la o secţie de poliţie, unde şi-a mărturisit crima.

Poliţiştii austrieci care l-au interogat pe tânăr spun că, cel mai probabil, este vorba despre o crimă cu premeditare.

Rudele victimei spun că fostul iubit era posesiv, gelos şi că nu reuşise să-şi refacă viaţa după despărţire. Românca ar fi fugit în Austria tocmai ca să scape de el. Bărbatul rămâne în arestul Poliţiei din Graz. În funcţie de rezultatele evaluării psihologice, anchetatorii vor stabili ce pedeapsă riscă.

Citeşte mai multe despre:

crima romanca ucisa
Parterneri
Parterneri
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri!
Nu, multumesc Accept
sati