Antena 3 CNN Externe Diaspora O româncă din Italia a trecut prin iad din cauza iubitului: „Dacă nu faci ce-ţi spun, te omor!“

O româncă din Italia a trecut prin iad din cauza iubitului: „Dacă nu faci ce-ţi spun, te omor!“

O româncă din Italia a trecut prin iad din cauza iubitului: „Dacă nu faci ce-ţi spun, te omor!“
07 Noi 2019   •   16:56

O româncă în vârstă de 33 de ani a fost sechestrată, abuzată sexual, ameninţată cu moartea şi bătută de către bărbatul de origine bulgară alături de care locuia. După ce a reuşit să scape din iad, femeia l-a denunţat pe bărbatul în vârstă de 35 de ani.

În septembrie 2017, femeia ar fi fost răpită de cetăţeanul bulgar din România şi transportată în Italia cu o maşină de la portierele căreia rupt mânerele. Potrivit publicaţiei Il Messaggero, odată ce a ajuns în Peninsulă, a început iadul femeii. L.P., cetăţeanul bulgar în vârstă de 35 de ani, a dus-o pe femeie în localitatea Lanciano, o comună din regiunea Abruzzo, şi a ameninţat-o cu moartea în repetate rânduri, fluturându-i în faţă cuţite sau foarfece.

În plus, a bătut-o cu brutalitate cu pumnii şi cu picioarele. Mai mult, a ajuns chiar să o lege la mâini şi la picioare, apoi să o agaţe de cârligul de la autoturism, ameninţând că va demara în trombă, scrie Adevărul. 

 

×
Parteneri
Românii care vor fi obligați să își instaleze al doilea contor pentru energie
x close