Antena 3 CNN Externe Diaspora O româncă plecată la muncă în Italia, UCISĂ în propria casă de un italian. Unul din fiii femeii, rănit grav în atac

O româncă plecată la muncă în Italia, UCISĂ în propria casă de un italian. Unul din fiii femeii, rănit grav în atac

O româncă plecată la muncă în Italia, UCISĂ în propria casă de un italian. Unul din fiii femeii, rănit grav în atac
de O.P.    |    23 Dec 2013   •   08:22

O familie de români a fost ţinta unui italian înarmat. Bărbatul a intrat în casa unde locuiau românii, care erau chiriaşii părinţilor lui, şi a deschis focul. A ucis-o femeie şi l-a rănit grav pe unul dintre fiii săi. Poliţiştii l-au prins pe făptaş, apoi au descoperit un amănunt şocant. Înainte să îi atace pe români, bărbatul îşi împuşcase mortal propria mamă.

Tragedia s-a întâmplat într-o casă de la periferia oraşului italian Latina. Elena şi iubitul ei, tot român, locuiau aici cu chirie. Cei doi băieţi ai femeii veniseră de curând şi ei în Italia ca să petreacă sărbătorile împreună. Cu toţii au devenit ţinte vii pentru fiul familiei care le închiriase locuinţa. Prima victimă a lui Roberto Zanier a fost femeia de 44 de ani, care a murit pe loc. Apoi italianul de 35 de ani a vrut să îi ucidă pe toţi cei din casă.

Unul dintre copii româncei a fost atins şi el de gloanţe. A fost dus de urgenţă la spital şi operat pe creier. Tânărul de 21 de ani este internat la terapie intensivă, în stare foarte gravă. Fratele lui, Radu, a scăpat. Iubitul femeii a fost doar uşor rănit. După atac italianul a fugit.

După ce l-au arestat, anchetatorii au descoperit că italianul îşi omorâse mama cu câteva ore înainte să îi atace pe români. Lăsase şi o scrisoare în care îşi explica gestul.

Bărbatul este în arest şi şi-a recunoscut crimele. Le-a spus anchetatorilor că îşi pierduse slujba, era stresat şi avea numai probleme. Se pare că el i-a atacat pe români pentru că avea nevoie de bani iar aceştia nu i-au putut plăti, pe loc, chiria.

×
Subiecte în articol: romanca ucisa
Parteneri
Facturi Hidroelectrica, anunțul companiei pentru clienţi
x close