Antena 3 CNN Externe Diaspora O româncă s-a căsătorit cu o italiancă la Brescia: „Satisfacția de a fi împreună legal e mare”

O româncă s-a căsătorit cu o italiancă la Brescia: „Satisfacția de a fi împreună legal e mare”

O româncă s-a căsătorit cu o italiancă la Brescia: „Satisfacția de a fi împreună legal e mare”
Sursa foto: Foto; Pixabay.com
11 Apr 2017   •   23:51

O nouă căsătorie între persoane de același sex, în care este implicat un conațional. Este vorba de o nuntă între o româncă și o italiancă.

Ceremonia a avut loc în localitatea Braone, provincia Brescia, fiind prima căsătorie între două persoane de sex feminin făcută de către primarul Gabriele Prandini, un susținător al legii uniunilor civile, așa-numitele căsătorii gay, scrie gazetaromânească.

În prezența martorilor, Carlo Guarino, fost responsabil al Pompierilor din Darfo, și a soției sale Rosy, s-au căsătorit Sarah, de 38 de ani, milaneză prin naștere, și Daniela, de 28 de ani, de origine română, ambele rezidente în Berzo Inferiore, provincia Brescia.

«Ne-am ales acum trei ani – au spus Daniela și Sarah. A fost o căsătorie simbolică căreia îi urmează acum uniunea legală. Suntem de mai mult timp o familie împreună cu fiica noastră Aurora, însă astăzi satisfacția de a fi și din punct de vedere legal e mare», au declarat cele două femei.

×
Parteneri
Românii care vor fi obligați să își instaleze al doilea contor pentru energie
x close