Antena 3 CNN Externe Diaspora O româncă, ucisă de fostul iubit în Belgia

O româncă, ucisă de fostul iubit în Belgia

O româncă, ucisă de fostul iubit în Belgia
Sursa foto: Foto: Agerpres/Xinhua
de M.Z.    |    03 Iun 2015   •   13:28

Caz şocant într-un oraş din Belgia, unde o româncă în vârstă de 37 de ani a fost ucisă de fostul iubit. Bărbatul de 38 de ani a atacat-o pe româncă, în propriul ei apartament. 

 
A rănit-o grav, iar apoi i-a aruncat trupul de la etaj. Suspectul a stat ulterior minute în şir pe balconul locuinţei şi a ameninţat că se sinucide. Până la urmă, echipele de intervenţie au reuşit să îl convingă să se predea. 
 
Crima comisă de românul în vârstă de 38 de ani a şocat întreaga comunitate din Anvers. Bărbatul de origine slovacă a intrat în locuinţa fostei sale iubite, o româncă de 37 de ani din judeţul Bihor, şi a atacat-o cu un cuţit. Femeia abia a avut timp să sune la poliţie. 
 
Ca să intre în apartamentul fostei sale iubite, bihoreanul l-a luat ostatic pe un vecin şi l-a obligat să bată la uşa femeii şi să îi ceară să îl lase să intre. 
 
Când s-a văzut încercuit de forţele de ordine, atacatorul a ieşit pe balcon şi, cu arma crimei în mână, a ameninţat că se sinucide. Autorităţile belgiene au mobilizat resurse importante la faţa locului pentru a-l convinge pe suspect să se predea. Au amplasat chiar şi o pernă de aer sub balcon în cazul în care bărbatul ar fi alunecat.
 
Abia după câteva ore de negocieri, românul a fost de acord să se predea. A fost dus la spital şi internat sub pază. Agresorul o cunoscuse pe româncă la sfârşitul anului trecut. 
 
Femeia era divorţată şi avea un copil de şase ani. Nu era prima oară când era atacată de bărbat. Poliţiştii belgieni îi dăduseră chiar 

×
Subiecte în articol: Belgia crima
Parteneri
Ministrul Mediului explicaţii cu privire la praful saharian
x close