Antena 3 CNN Externe Diaspora Cei 6 ucigaşi taximetristrului român ucis la Londra, trimişi în judecată. Povestea dramatică a lui Gabriel

Cei 6 ucigaşi taximetristrului român ucis la Londra, trimişi în judecată. Povestea dramatică a lui Gabriel

Un tânăr care lucra în Londra ca taximetrist a fost înjunghiat mortal de şase adolscenţi cu vârste cuprinse între 15 şi 18 ani. Gabriel a fost găsit mort în mașina sa, pe 17 februarie, în cartierul Tottenham. La aproape trei luni de la oribila faptă, ucigaşii săi au fost trimiși în judecată.

Cei 6 ucigaşi taximetristrului român ucis la Londra, trimişi în judecată. Povestea dramatică a lui Gabriel
de Georgiana Adam    |    13 Mai 2021   •   13:49

Un român în vârstă de 37 de ani, care făcea taximetrie în Marea Britanie, a fost ucis cu sânge rece în propria mașină de către un client Bolt.

Cel care l-a găsit fără viaţă a fost un şofer de autobuz care observase că nu mișcă și care a alarmat autoritățile.

Gabriel a fost găsit de paramedici în mașina sa, în fața unei școli din Tottenham, suburbie a Londrei. Bărbatul prezenta urme de înjunghiere și în ciuda tuturor manevrelor de resuscitare, medicii nu au reușit să-l readucă la viață.

Criminalii tânărului taximetrist, judecaţi la 3 luni după crimă

La trei luni după tragedie, şase adolescenţi au fost trimişi acum în judecată în legătură cu uciderea sa. Aceştia au vârste cuprinse între 15 şi 18 ani, potrivit stiridiaspora.ro.

"Potrivit publicației Evenng Stadard, ancheta a scos la iveală că cei şase intenţionau, în ziua respectivă, să fure maşinile mai multor taximetrişti. Gabriel şi-a dat seama că ceva nu este în regulă astfel că a încercat să dejoace planul adolescenţilor, iar pentru asta a fost înjunghiat mortal.

În fața instanței vor apărea un adolescent de 15 ani, trei adolescenţi de câte 16 ani şi câte un tânăr de 17 şi 18 ani. Toţi cei şase rămân în custodia poliției cel puţin până la următorul termen al procesului.

Pe lângă acuzaţiile de furt, crimă şi complicitate la crimă, toate legate de moartea lui Gabriel, trei dintre tinerii arestați sunt acuzaţi şi de comiterea altor infracţiuni. Doi dintre ei sunt acuzaţi că au furat telefonul unei copile, în aceeaşi zi, iar tânărul de 15 ani este acuzat de tăinuire pentru că a acceptat să păstreze telefonul furat de ceilalţi'', scriu jurnaliştii din sursa menţionată mai sus.

Gabriel muncea în Anglia pentru a strânge bani de nuntă

Tânărul se afla în Anglia pentru a strânge bani de nuntă, care ar fi trebuit să aibă loc la sfârşitul acestui an.

Gabriel Bringye, originar din Bihor, se afla în Marea Britanie de 13 ani. Om pașnic și la locul lui, urma să se căsătorească în curând, nimic neprevestind nenorocirea ce avea să îi curme viața.

"Este o tragedie îngrozitoare. A fost cea mai amabilă și mai blândă ființă umană pe care puteai să o întâlnești. Nu ar fi făcut rău unei insecte. Suntem cu toții șocați", a declarat unul din prietenii victimei.

 

×
Subiecte în articol: ucigaşi taximetrist Marea Britanie Londra
Parteneri
Atenţionare meteo ANM: Ploi, vijelii, lapoviţă şi ninsoare
x close