Antena 3 CNN Externe Diaspora Un român din Austria a sugrumat-o pe fiica partenerei sale, apoi a încercat să o arunce pe fereastră

Un român din Austria a sugrumat-o pe fiica partenerei sale, apoi a încercat să o arunce pe fereastră

Scandal în Austria, după ce un român a vrut să o arunce pe fiica iubitei sale pe fereastră. Mama a venit în ajutorul fetei și ambele au fost rănite ușor. Bărbatul în vârstă de 32 de ani a fost reținut de autoritățile din Viena.

Un român din Austria a sugrumat-o pe fiica partenerei sale, apoi a încercat să o arunce pe fereastră
Sursa foto: Hepta
de Georgiana Adam    |    30 Aug 2021   •   20:56

Un român aflat în stare avansată de ebrietate, și-a atacat sâmbătă seara partenera și pe fiica acesteia în Viena-Favoriten. Scandalul a culminat când bărbatul ar fi sugrumat-o pe fiica de 28 de ani a partenerei sale, iar apoi ar fi încercat să o arunce pe fereastră.

Femeia în vârstă de 50 de ani, și ea tot româncă, s-a grăbit să își ajute fiica. Ambele femei au fost rănite ușor, iar bărbatul a fost arestat de forțele de ordine sosite la fața locului, potrivit kleinezeitung.at, citat de știridiaspora.ro.

Ofițerii din cadrul comandamentului de poliție al orașului Favoriten au fost chemați la apartamentul din Laxenburger Straße de către tânăra de 28 de ani în jurul orei 22.30. Femeile au declarat că bărbatul ar fi fost cel care mai întâi a strâns-o de gât pe tânără, a declarat purtătorul de cuvânt al poliției, Daniel Fürst.

Ulterior, românul a  vrut să o împingă pe fată pe fereastră de la etajul doi. Când femeia a sărit să își ajute fiica, bărbatul a atacat-o și pe ea.

Românul avea o alcoolemie de 1,94 la mie în sânge, motiv pentru care nu a putut fi încă interogat, a anunțat duminică poliția.

Bărbatul a fost pus sub acuzare pentru mai multe infracțiuni.

×
Subiecte în articol: Austria
Parteneri
Cum va fi vremea în vacanța de Paște și când scăpăm de frig
x close