Antena 3 CNN Externe Diaspora Un român a dispărut după ce și-a anunțat apropiații că pleacă la muncă în străinătate. Familia îl caută de aproape șase luni

Un român a dispărut după ce și-a anunțat apropiații că pleacă la muncă în străinătate. Familia îl caută de aproape șase luni

Ionuț Constantin Covaci, un bărbat de 33 de ani, este căutat de rudele din România după ce a încetat să mai comunice cu familia din luna august a anului trecut, iar ultimul său număr de telefon nu mai este valabil.

Un român a dispărut după ce și-a anunțat apropiații că pleacă la muncă în străinătate. Familia îl caută de aproape șase luni
Sursa foto: hepta
de Georgiana Adam    |    10 Ian 2022   •   17:05

Astă vară, el a plecat din țară în vară, dar nu a spus exact unde anume se duce.

"Mi-a spus că pleacă la muncă, în străinătate, dar nu mi-a spus dacă în Germania, Belgia, Olanda sau în altă parte. De felul lui este așa, mai rezervat, nu prea îi place să vorbească despre el și viața lui", precizează sora lui Covaci.

"Ne-am îngrijorat foarte tare când am văzut că nici măcar la Sărbători nu a sunat acasă. N-a luat legătura cu noi deloc", a continuat femeia.

Originar din comuna Săcel, județul Maramureș, bărbatul nu este căsătorit și nu are copii.

După ce a publicat un anunț pe Facebook, sora lui Ionuț Covaci a primit o informație de la un șofer român.

Acesta susține că Ionuț a lucrat aproximativ două luni, până prin octombrie, în Olanda, la niște sere agricole, după care ar fi plecat în altă parte.

"Nu vreau decât să știu că-i sănătos și nu i s-a întâmplat nimic rău. Un singur apel telefonic prin care să ne asigure că este bine ar fi de ajuns pentru noi", a declarat sora bărbatului dispărut, conform publicației Jurnal de emigrant.

×
Subiecte în articol: Ionuț Covaci disparut Maramureș Săcel
Parteneri
Harta salariilor din România. Zonele unde angajații sunt plătiți cel mai bine
x close