Antena 3 CNN Externe Diaspora Un român gelos a condus șapte ore până în Austria, înarmat, pentru a-l ataca pe noul iubit al fostei

Un român gelos a condus șapte ore până în Austria, înarmat, pentru a-l ataca pe noul iubit al fostei

După ce a fost anunţat telefonic de iubită că relația lor s-a terminat, un român a văzut negru în faţa ochilor şi a plecat de urgenţă în Austria. Acolo a provocat un scandal cu noul iubit al femeii, pe care l-a ameninţat cu moartea cu un cuţit, iar pe fir a intrat Poliţia.

Un român gelos a condus șapte ore până în Austria, înarmat, pentru a-l ataca pe noul iubit al fostei
Sursa foto: GettyImages
de Claudia Popovici    |    14 Oct 2023   •   20:43

Incidentul a avut loc pe 7 octombrie 2023, în Puch, lângă Weiz, acolo unde românul a ajuns furios la locuinţa iubitei sale. Femeia l-a anunţat telefonic că relaţia lor s-a terminat pentru că în scenă a intrat un alt bărbat de care aceasta s-a îndrăgostit nebunește.

Furios din cale afară, românul s-a urcat în maşină şi a plecat de urgenţă în Austria pentru a rezolva problema. Ajuns acolo, după mai bine de șapte ore de condus, individul l-a confruntat pe noul partener al femeii.

Înarmat cu un cuţit, românul cuprins de furie a avariat întâi un autoturism care era parcat în curtea în care se afla fosta sa iubită cu noul partener, apoi a pornit scandalul cu rivalul său.

Mai exact, cei doi bărbați s-au luat la bătaie şi s-au amenințat cu moartea, spre disperarea femeii, în vârstă de 27 de ani, care a suferit un atac de panică şi a leşinat.

Românul nu s-a lăsat impresionat de starea fostei sale iubite şi şi-a dus planul mai departe. A luat o curea cu care a încercat să-l sufoce pe cel care i-a furat inima iubitei sale. Strigătele de ajutor i-au alertat pe vecini care au sărit imediat în ajutor şi au alertat poliţia şi un echipaj medical, notează presa din Austria, citată de adevărul.ro

La vederea poliţiei, românul a încercat să scape de cuţit, aruncându-l într-un tufiș şi şi-a pregătit un discurs în care sublinia cum, de fapt, el este victima în acest caz. 

Românca inconștientă a fost dusă la spital de echipa de salvare, iar românul gelos, în vârstă de 31 de ani, a fost arestat şi condus la închisoarea Graz-Jakomini.

 

×
Parteneri
Sondajul care cutremură scena politică. Se schimbă tot
x close