Antena 3 Externe Diaspora Un român din Italia şi-a înscenat moartea pentru a scăpa de iubită

Un român din Italia şi-a înscenat moartea pentru a scăpa de iubită

de Georgiana Adam    |    05 Sep 2021   •   17:05
Un român din Italia şi-a înscenat moartea pentru a scăpa de iubită
Sursa foto: pixabay.com

Un român "inventiv" care se afla în Italia şi nu ştia cum să scape de iubita sa a pus la punct un plan cu care a ajuns în atenţia Poliţiei.

Tânărul de 20 de ani, care locuia în Perugia, regiunea Umbria, s-a gândit să-şi însceneze moartea, neştiind cum să pună punct relaţiei pe care o avea cu o italiancă, stiridiaspora.ro.

În cele din urmă, românul a pus la punct un plan. A început să-i trimită femeii mesaje ciudate de pe telefonul său, dându-se drept altă persoană. 

Tot scenariul, pus la punct de un român inventiv

Într-unul din ele, românul se dădea altcineva şi îi spunea femeii că a găsit din întâmplare telefonul pe marginea unui râu, iar lângă aparat era şi un bilet de adio.

Mesajul de adio ar fi fost ca cine îi găseşte telefonul să ia legătura cu iubita sa şi să-i spună că el nu mai este în viaţă.

Speriată, italianca a anunţat imediat Poliţia, iar autorităţile au început o anchetă. Mare le-a fost mirarea oamenilor legii când l-au găsit pe român viu şi nevătămat.

Tânărul a recunoscut planul şi a spus că voia să scape de iubita mai mare decât el

În cele din urmă, bărbatul a recunoscut că a totul a fost o înscenare cu scopul de a se depărţi de italiancă.

Potrivit autorităţilor italiene, românul în vârstă de 20 de ani ar avea şi alte antecedente penale, fiind acuzat anterior pentru infracţiuni contra persoanei.
 

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close