Antena 3 CNN Externe Diaspora ”Blestemat camion, blestemată viață” Mihai, şoferul român care a murit într-un accident groaznic în Italia, a lăsat în urmă o fetiţă de 7 ani

”Blestemat camion, blestemată viață” Mihai, şoferul român care a murit într-un accident groaznic în Italia, a lăsat în urmă o fetiţă de 7 ani

Un tânăr din Vaslui şi-a găsit sfârşitul pe o autostradă din Italia, într-un accident teribil. Familia face un apel pentru a-l putea aduce acasă şi a-l înmormânta creştineşte.

”Blestemat camion, blestemată viață” Mihai, şoferul român care a murit într-un accident groaznic în Italia, a lăsat în urmă o fetiţă de 7 ani
Sursa foto: Facebook
de Redacția Antena 3 CNN    |    29 Iul 2023   •   22:12

Mihai Hogaş, un tânăr șofer din Vaslui, care era căsătorit şi era tatăl unei fetiţe de şapte ani, și-a găsit sfârşitul într-un mod cumplit şi neaşteptat, într-un accident de maşină pe o autostradă din Italia.

"Frățiorul nostru, unde ești? Blestemat camion, blestemată viață"

”Am crezut că ne vom ține de mână frate până la adânci bătrâneți ... , nu mi-am imaginat vreodată că inima ta, că tu mă vei abandona....nu așa de prematur....de ce frate? De cee? Cum pot accepta asta? Cum pot să mă obișnuiesc cu ideea că vin la tine acasă și tu nu mă aștepți? Acum o lună așa era chipul tău, frățiorul nostru scump. Dragul nostru, acum acest chip și acest zâmbet nu-l mai vedem.

Nu-l vom mai vedea vreodată, îngerul nostru! Nu avem capacitățile necesare nu avem putere de niciun fel să acceptăm așa durere! Nu există în lumea asta o durere mai mare! Frățiorul nostru, unde ești? Cum ai făcut, frate, să nu te uiți la noi să ne saluți! Blestemat camion, blestemată viață”​, a scris pe Facebook sora bărbatului.

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

Strângere de fonduri pentru repatrierea lui Mihai

Familia a deschis o pagină de strângeri de fonduri în mediul online pentru a-l putea aduce acasă, la Vaslui, şi să-l poată înmormânta creştineşte. Soţia acestuia a lăsat un mesaj extrem de emoţionant în care îi roagă pe cei cu suflet mare să ajute familia în aceste momente cumplite.

”Mă adresez prietenilor lui Mihai, soțul meu, care a trecut în neființă, în urma unui tragic accident rutier, petrecut în Italia. La solicitarea unora dintre voi, am decis să creez acest cont în memoria lui Mihai și în sprijinul familiei.

Mulțumim că ne sunteți alături în aceste momente dificile! Vom reveni cu amănunte în ceea ce privește ziua înmormântării, ce va avea loc în Vaslui-România, după ce trupul neînsuflețit va fi repatriat”, este mesajul soției lui Mihai, pe platforma gofundme.com.

×
Parteneri
Fraudă cu vouchere de vacanţă. Cinci poliţişti implicaţi
x close