Antena 3 CNN Externe Diaspora Un român a murit brusc, după ce i-a luat foc BMW-ul, în Italia

Un român a murit brusc, după ce i-a luat foc BMW-ul, în Italia

Un român a murit brusc, sub ochii oamenilor care încercau să îl ajute să stingă incendiul izbucnit la maşina sa, pe o şosea din Italia, în zona Milano.

Un român a murit brusc, după ce i-a luat foc BMW-ul, în Italia
Sursa foto: rotalianul.com
de Alin Tarnovschi    |    02 Ian 2022   •   16:24

Românul în vârstă de 55 de ani a murit în ultima zi a anului 2021, pe 31 decembrie, în zona localităţii Albaredo Arnaboldi (sud de Milano), după ce i-a luat foc BMW-ul.

Martorii au povestit că bărbatul a oprit maşina în parcarea unei benzinării şi când s-a dat jos a simţit miros de fum în zona motorului.

Astfel, el a ridicat capota, moment în care flăcările au izbucnit cu putere.

Românul a pus mâna pe un extinctor şi a încercat să stingă incendiul, însă după numai câteva momente s-a prăbuşit pe asfalt şi a rămas inconştient.

Între timp, el reuşise să sune la Pompieri pentru a anunţa incendiul, astfel că echipajele de salvare au ajuns în scurt timp la faţa locului, potrivit rotalianul.com, care citează publicaţia italiană Il Giorno.

Oamenii au povestit că românul s-a prăbuşit în parcare, lângă maşina sa care ardea, un BMW X5, şi nu s-a mai ridicat. Un elicopter a ajuns la faţa locului, iar medicii au încercat timp de câteva zeci de minute să îl readucă la viaţă pe român.

Din nefericire, toate eforturile au fost în zadar, astfel că acesta a fost declarat decedat.

Cel mai probabil, din cauza stresului, românul ar fi suferit un infarct, însă o expertiză medico-legală, precum şi ancheta deschisă de Poliţie, vor stabili cauza exactă a morţii bărbatului în ultima zi a anului 2021.

×
Subiecte în articol: Italia lombardia
Parteneri
Elevii care pot avea vacanţa de Paşte prelungită
x close