Antena 3 CNN Externe Diaspora Român stabilit în Spania și-a ucis soția cu copiii în casă

Român stabilit în Spania și-a ucis soția cu copiii în casă

Tragedie fără margini pentru o familie de români din Spania.

Român stabilit în Spania și-a ucis soția cu copiii în casă
Sursa foto: Foto: Pixabay.com
24 Ian 2020   •   14:45

Daniel Mateescu şi-a ucis soţia înfigându-i un cuţit în inimă. Nenoricirea a avut loc în noaptea de marţi spre miercuri şi a tulburat liniştea comunităţii.

Liliana Mateescu (43 de ani) a avut parte de o moarte cruntă, în faţa celor doi copii ai săi. Aflaţi la muncă în Spania încă din 2006, la Puebla de Almoradiel, soţii Mateescu au ajuns să se certe din orice, iar după un astfel de scaldal s-a produs o adevărată tragedie.

Furios pe soţia sa, Daniel Mateescu (50 de ani) , angajat al unui depozit dintr-un orăşel vecin, a reacţionat violent, notează El Pais. Bărbatul a luat un cuţit, a strâns-o cu putere cu o mână, iar cu cealaltă i-a înfipt de două ori lama în inimă. Treziţi de zgomote, copiii cuplului, o fată de 14 ani şi un băiat de 11 ani, au fugit într-un suflet în bucătărie, dar au ajuns prea târziu. Mama lor zăcea deja agonizând, iar tatăl, speriat şi abia conştient de ceea ce a putut să facă, le-a strigat să plece de acolo. A pus apoi mâna pe telefon, a sunat la 112 pentru a chema ambulanţa şi a se autodenunţa, scrie adevarul.

×
Subiecte în articol: crima in familie de romani
Parteneri
Hidroelectrica anunţă perioada în care românii pot transmite indexul în aprilie
x close