Antena 3 Externe Diaspora Român ucis pentru că făcea prea mult zgomot. Cum au încercat ucigașii să ascundă crima, scenariu de film

Român ucis pentru că făcea prea mult zgomot. Cum au încercat ucigașii să ascundă crima, scenariu de film

26 Mar 2019   •   11:17
Român ucis pentru că făcea prea mult zgomot. Cum au încercat ucigașii să ascundă crima, scenariu de film

Un român a fost ucis în Italia, pe motiv că ar fi făcut zgomot. Bărbatul a fost omorât în bătaie, dar agresorii au încercat să-i păcălească pe anchetatori, ca moartea să pară că ar fi fost un accident. Doi români au fost însă arestați pentru crimă. Constantin Bădălău a murit pe 4 martie, în localitatea Cisterna di Latina  iar, la prima vedere, moartea a părut un accident. Cadavrul, care avea o rană pe față, indica faptul că victima s-a îmbătat și a căzut.

Dan Puiu, în vârstă de 38 de ani, și Madalin Bogdan, în vârstă de 19 ani, trebuie însă să răspundă pentru uciderea lui Costantin Bădălău, care a avut loc acum trei săptămâni.

Poliția a intervenit fiind chemată de personalul medical, având în vedere vânătăile evidente pe fața victimei. Investigațiile s-au axat pe cercul restrâns de prietenii cu care victima trăia și mai ales pe cei patru conviețuitori ai camerei, unde a fost găsit și corpul, scrie Gazeta Românească.

 

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close