Antena 3 CNN Externe Diaspora Româncă din Italia, apel dramatic după ce a fost călcată de hoți: "Ajutați-mă! Erau banii fetiței mele"

Româncă din Italia, apel dramatic după ce a fost călcată de hoți: "Ajutați-mă! Erau banii fetiței mele"

Sunt două categorii de hoți: oportuniștii, care-și aleg victimele după ușurința cu care pot comite fapta, și vânătorii de prăzi mari, care, de regulă, merg la pont și vizează gospodăriile bogate.

Româncă din Italia, apel dramatic după ce a fost călcată de hoți: "Ajutați-mă! Erau banii fetiței mele"
Sursa foto: Getty Images
de Georgiana Adam    |    13 Noi 2021   •   15:42

Gospodăria Andreei Crețu este săracă. Femeia muncește din greu în Italia să-și crească fetița în vârstă de 4 ani.

Povestea sa este spusă de publicația RoTalianul.

Andreea Crețu este o mamă singură, de cetățenie română, rezidentă în Avezzano și care face naveta la Roma, unde lucrează de 18 ani ca îngrijitoare de bătrâni.

Joi dimineață, pe 11 noiembrie, ea a făcut plângere la secția de carabinieri din Avezzano, în urma jafului care a avut loc la domiciliul său cu o zi înainte.

Aparent, hoții au forțat ușa de la intrare și au pătruns în casă, scotocind peste tot în căutare de bani și obiecte de valoare, relatează presa locală. S-au ales cu câteva bijuterii mici din aur și, până la urmă, au găsit banii din pușculița fetiței d patru ani, bani pe care mama îi strângea de câțiva ani.

"Erau 700 de euro, economii pe care am reușit să le pun deoparte cu multe sacrificii. Sunt disperată. Sunt singură, trăiesc și muncesc pentru fiica mea, care are și probleme de sănătate. Fac naveta între Avezzano și Roma. Cu banii aceea urma să meargă de Crăciun cu bunicii ei, așa cum i-am promis" a povestit Andreea, conform publicației citate.

"Mi-e frică pentru ceea ce s-a întâmplat. Sper din tot sufletul ca Primăria din Avezzano să instaleze camere de luat vederi în oraș, să-i poată demasca pe cei care sunt responsabili pentru astfel de gesturi", a continuat ea, lansând, în final, o rugăminte emoționantă:

"Sper ca cineva să mă ajute să pot recupera banii fetiței. Erau ai ei!"

×
Subiecte în articol: romanca Italia hoti Andreea Crețu Avezzano
Parteneri
Cum va fi vremea în vacanța de Paște și când scăpăm de frig
x close