Antena 3 CNN Externe Diaspora O româncă este acuzată că a furat bijuterii din aur de la bătrâna de care avea grijă în Austria

O româncă este acuzată că a furat bijuterii din aur de la bătrâna de care avea grijă în Austria

O îngrijitoare româncă în vârstă de 47 de ani a fost reținută în Austria după ce polițiștii au găsit în camera ei bijuterii aparținând pensionarei de 82 de ani pe care o îngrijea

O româncă este acuzată că a furat bijuterii din aur de la bătrâna de care avea grijă în Austria
de Redacția Antena 3 CNN    |    19 Aug 2023   •   17:34

Îngrijitoarea este bănuită de furtul bijuteriilor pentru că miercuri, 16 august, în jurul orei 22:00, polițiștii au efectuat o percheziție în locuința pensionarei.

Printre obiectele recuperate, relatează site-ul austriac de știri MeinBezirk.at., se numără cinci inele de aur, două brățări de aur, cinci butoni placati cu aur și o agrafă de cravată placată cu aur, toate fiind găsite într-o pungă, în camera româncei.

Citește și: Un hoţ de anafură, care a inundat Penitenciarul Oradea şi a distrus un televizor, a fost trimis în judecată

Bijuteriile au fost recunoscute de către pensionară și de fiul ei.

”Este inacceptabil ca cineva să profite de încrederea acordată și să comită astfel de fapte”, a comentat un oficial din Seeboden, potrivit sursei citate.

După descoperire, românca a fost audiată, cu asistența unui interpret, la sediul Poliției din Seeboden și ulterior a fost denunțată la Parchetul Klagenfurt.

Concomitent, Oficiul Federal pentru Străini și Azil a impus măsura privativă de libertate asupra femeii de 47 de ani.

×
Subiecte în articol: romanca furt bijuterii
Parteneri
ANM anunţă prognoza meteo pentru Săptămâna Mare
x close