Antena 3 Externe Diaspora O româncă trăiește de o lună, într-o gară din Italia, după ce și-a pierdut locul de muncă

O româncă trăiește de o lună, într-o gară din Italia, după ce și-a pierdut locul de muncă

16 Apr 2020   •   16:21
O româncă trăiește de o lună, într-o gară din Italia, după ce și-a pierdut locul de muncă
Sursa foto: Corriere Dell Umbria

O româncă trăieste de mai bine de 30 de zile într-o gară din Italia, după ce a rămas fără locul de muncă din cauza pandemiei de coronavirus. Înainte să ajungă pe străzi, femeia a lucrat ca și îngrijitoare pentru bătrâni.

Cazul româncei a fost făcut public de jurnaliștii de la Corriere dell’ Umbria, după ce aceștia au aflat că românca stă de o lună în gara din localitatea Città di Castello, provincia Perugia.

Lăsată fără un loc de muncă și fără o locuință din cauza pandemiei de coronavirus, românca a ajuns în gara din Città di Castello, iar nicio persoană nu i-a venit în ajutor.

Potrivit jurnaliștilor italieni, angajații gării au încercat să o dea afară din sala de așteptări, însă de fiecare dată femeia le-a răspuns că nu are unde să se ducă.

Românca stă permanent lângă bagajele sale, întinsă pe scaunele din gară.

Directorul gării a cerut ajutorul asistenților sociali, dar și primarului localității, însă nimeni nu a găsit o soluție pentru românca lăsată fără casă și loc de muncă.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close