Antena 3 CNN Externe Diaspora Ea este Alexandra, românca însărcinată în opt luni care a dispărut în Germania | ”Au fost adesea certuri cu fostul soț”

Ea este Alexandra, românca însărcinată în opt luni care a dispărut în Germania | ”Au fost adesea certuri cu fostul soț”

Autoritățile din Germania caută cu disperare o româncă. Alexandra R., în vârstă de 39 de ani, era însărcinată în opt luni în momentul în care a dispărut din districtul Katzwang din Nürnberg.

Ea este Alexandra, românca însărcinată în opt luni care a dispărut în Germania | ”Au fost adesea certuri cu fostul soț”
Sursa foto: bild.de
de Alexandra Cojoianu    |    20 Ian 2023   •   23:24

Alexandra a fost văzută ultima dată vinerea trecută, atunci când și-a dus fiica adoptivă, în vârstă de doi ani, la grădinița din Schwabach, un oraș din regiunea administrativă Franconia Mijlocie, landul Bavaria din Germania. După aceea, românca a dispărut de pe fața pământului. 

Alexandra lucra ca manager al unei sucursale bancare, dar era în concediu de maternitate din cauza sarcinii.

În ipoteza unui accident, unei alunecări pe gheață de exemplu, polițiștii bavarezi au percheziționat zona din jurul locului de reședință din Katzwang cu câini de căutare. Polițiștii germani au căutat-o pe românca dispărută, în decembrie, până și în canalul principal al Dunării.

Alexandra R. a venit din România la Nürnberg încă din copilărie. A adoptat o fetiță împreună cu fostul ei soț.

Citește și: Populaţia Germaniei a ajuns la un număr record 

Partenerul ei a depus un denunț de persoană dispărută chiar în ziua dispariției.

Vecină: ”Au fost adesea certuri cu fostul soț”

”Au fost adesea certuri cu fostul soț”, spune o vecină care susține că a vorbit chiar înainte de dispariție cu românca, potrivit bild.de.

”Părea complet normală. Sunt foarte îngrijorată și sper să se termine cu bine”.

Echipa de omucideri a preluat ancheta.

„Anchetatorii privesc cazul cu mare suspiciune pentru că Alexandra a dispărut fără a lua cu ea niciun obiect personal. Acest lucru sugerează că ea nu s-a ascuns voluntar, așa că a fost fie un accident, fie o crimă”, a spus Michael Konrad, purtătorul de cuvânt al poliției, într-un comunicat de presă.

Anchetatorii comisiei speciale cer în mod special informații despre un Range Rover care ar putea avea legătură cu dispariția Alexandrei R.

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

În cadrul anchetei privind dispariția Alexandrei, un Range Rover de culoare neagră cu numărul de înmatriculare parțial N-RB a devenit centrul atenției comisiei speciale. Mașina ar putea fi legată de dispariția femeii și a fost securizată de poliție.

Anchetatorii se adresează publicului cu următoarele întrebări: ”Cine a văzut Range Roverul negru pe 9 decembrie 2022 (vineri) între orele 5:00 a.m. și 6:00 p.m. conduceți sau parcați în zona din jurul Europakai?” și ”Cine poate oferi informații despre gradul de ocupare al mașinii?”

Vă rugăm să contactați serviciul penal permanent la 0911 2112-3333 pentru informații.

×
Subiecte în articol: Germania alexandra dat disparuta
Parteneri
Românii vor avea încă o zi liberă în plus în mini-vacanța de Paște
x close