Antena 3 CNN Externe Diaspora O româncă a murit când a vrut să meargă la toaleta unei gelaterii din Italia şi a greşit uşa. Soțul cere 400.000 de euro despăgubire

O româncă a murit când a vrut să meargă la toaleta unei gelaterii din Italia şi a greşit uşa. Soțul cere 400.000 de euro despăgubire

O româncă a murit într-un mod ciudat într-o gelatarie din Italia, iar proprietarele magazinului au fost trimise în judecată pentru omor din culpă.

O româncă a murit când a vrut să meargă la toaleta unei gelaterii din Italia şi a greşit uşa. Soțul cere 400.000 de euro despăgubire
Sursa foto: Profimedia Images
de Georgiana Adam    |    12 Noi 2022   •   20:02

Incidentul tragic a avut loc atunci când românca a vrut să meargă la toaleta magazinului de îngheţată din oraşul italienesc, dar a greșit ușa.

În loc de toaletă, femeia a ajuns într-o magazie întunecată care ducea la etajul de jos, iar după ce a făcut primul pas a căzut pe scări și a murit.

Incidentul a avut loc pe 15 iunie 2018, în jurul orei 23:00, iar Parchetul din Rimini a deschis atunci o anchetă care a durat aproape patru ani.

Cele două femei care dețin gelateria au fost puse sub acuzație de procuror abia în luna octombrie 2020, cerând tribunalului să fie judecate pentru omor din culpă.

Judecătorul de la Tribunalul din Rimini a decis abia zilele trecute să le trimită pe proprietare în judecată.

Acestea vor trebui să răspundă acum pentru faptul că ușile nu erau semnalizate corespunzător și nu au fost implementate anumite măsuri de siguranță în local, care ar fi dus la evitarea tragediei.

Cu toate acestea, avocatul inculpatelor susține că semnalizările erau corespunzătoare, iar moartea româncei a fost o tragică fatalitate și nu este nicidecum vina clientelor sale, potrivit rotalianul.ro.

Soțul româncei s-a constituit parte civilă în proces și a cerut o despăgubire în valoare de 400.000 de euro.
 

×
Subiecte în articol: romanca gelaterie Italia moarta
Parteneri
Sondajul care lămureşte mascarada politică
x close