Antena 3 CNN Externe Diaspora Româncă omorâtă în Italia, sub ochii îngroziți ai celor trei copii: 'Ajutați-mă! A omorât-o pe mama!'

Româncă omorâtă în Italia, sub ochii îngroziți ai celor trei copii: 'Ajutați-mă! A omorât-o pe mama!'

O româncă în vârstă de 39 de ani, stabilită în Italia, a fost omorâtă cu sânge rece, sub ochii îngroziți ai celor trei copii. Tragedia s-a produs vineri, în comuna Milzano din provincia Brescia.

Româncă omorâtă în Italia, sub ochii îngroziți ai celor trei copii: 'Ajutați-mă! A omorât-o pe mama!'
Sursa foto: Hepta
09 Mai 2020   •   14:49

Vineri, 8 mai 2020, într-o locuință de pe strada Usignolo din comuna Milzano, trei copii români au trecut printr-o traumă care i-a afectat pentru toată viața.

Mama lor, o româncă în vârstă de 39 de ani, a fost ucisă cu sânge rece, chiar în fața lor, de tatăl lor, un italian în vârstă de 41 de ani.

Potrivit bresciatoday.it, Luca Lupi, un comerciant din Milzano, a fost arestat de carabinieri, pe terasa din fața casei sale, la scurt timp după ce și-a ucis soția.

Alerta a fost dată chiar de primarul comunei Milzano, Massimo Giustiziero, care se plimba cu bicicleta pe stradă.

În jurul orei 21.30, primarul a auzit țipetele româncei în casă, a oprit și a intrat în locuință, acolo unde a găsit-o pe fata în vârstă de 15 ani a româncei.

Fata era plină de sânge și i-a cerut ajutor primarului: 'A omorât-o pe mama. Ajutați-mă!'.

Primarul a sunat la Poliție și a anunțat tot ce s-a întâmplat, iar până la sosirea forțelor de ordine a avut grijă de fata de 15 ani, dar și de frații ei, cel mai mic având numai trei ani.

Italianul care a omorât-o pe româncă a fost reținut și ulterior arestat preventiv.

×
Subiecte în articol: Milzano
Parteneri
Percheziții în Bucureşti: "Maestru spiritual” acuzat de trafic de persoane
x close