Nu mai știa ce să facă, pentru a scăpa de deochi. Românca a mers până în Italia, pentru a se ”vindeca” și a dat bani cu care putea să-și cumpere o casă. Ce a urmat după

de M.Z.    |    25 Ian 2018   •   09:24
Nu mai știa ce să facă, pentru a scăpa de deochi. Românca a mers până în Italia, pentru a se ”vindeca” și a dat bani cu care putea să-și cumpere o casă. Ce a urmat după Foto: pixabay.com

O româncă a fost păcălită de o vrăjitoare, în Italia. Convinsă că vrăjile și magia o vor scăpa de deochi, tânăra de 33 de ani i-a plătit unei vrăjitoarei din Ladispoli suma de 15.000 de euro, ca să-i citească viitorul. 

Tânăra stabilită în Italia a luat legătura pe Facebook cu o româncă cunoscută drept „Vrăjitoarea din Ladispoli”. Voia să-i citească viitorul, însă a aflat de la cea care pretindea că are puteri extrasenzoriale că este deocheată, potrivit libertatea.ro.

Vrăjitoarea i-a spus că o poate „vindeca” prin mai multe ritualuri de exorcizare. A cerut 15.000 de euro, bani pe care românca i-a trimis. Când și-a dat seama că „vrăjile” nu au avut efect, tânăra a înțeles că a fost păcălită și a reclamat-o pe „tămăduitoare” la Poliție. Vrăjitoarea este anchetată pentru fraudă agravantă.
 

Parteneri
x close