Antena 3 CNN Externe Diaspora Româncă sechestrată timp de 10 ani, în Italia. Pedeapsa primită de răpitorul italian

Româncă sechestrată timp de 10 ani, în Italia. Pedeapsa primită de răpitorul italian

Judecătorii din Catanzaro (Calabria, Italia) l-au condamnat pe Francesco Rosario Aloisio Giordano, italianul care a transformat o tânără româncă în sclavă şi a ţinut-o sechestrată, timp de 10 ani, într-o grotă, sub pământ.

Româncă sechestrată timp de 10 ani, în Italia. Pedeapsa primită de răpitorul italian
19 Feb 2020   •   10:53

Pe 18 februarie 2020, Curtea de Apel din Catanzaro a dictat o sentinţă definitivă în cazul italianului care a îngrozit lumea.

Acesta a fost condamnat la 20 de ani de închisoare pentru faptele sale odioase.

Maricela Condrea, o tânără româncă din Vaslui, a ajuns în Italia în anul 2007, atunci când a început să lucreze ca îngrijitoare pentru soţia lui Rosario Giordano.

La scurt timp, soţia italianului a murit din cauza unei boli, iar Maricela a fost sechestrată de bărbat, bătută cu sălbăticie, abuzată şi legată de pat.

Românca a fost ţinută sechestrată timp de 10 ani, în Italia, într-o grotă sub pământ

Româncă sechestrată în Italia timp de 10 ani

Coşmarul româncei a durat 10 ani, până în anul 2007, timp în care a născut doi copii, un băiat şi o fată, notează zoom24.it.

În anul 2017, tânăra româncă a fost salvată întâmplător de carabinieri, iar apoi a început să povestească chinurile la care a fost supusă.

De frică să nu fugă, italianul a băgat-o pe Maricela într-o grotă, sub pământ, în condiţii de nedescris, şi legată cu lanţul de un pat.

Maricela Condrea, românca sechestrată în Italia timp de 10 ani

Maricela Condrea, românca sechestrată 10 ani de un italian

"Prima dată m-a cusut când am încercat să fug și aproape m-a omorât în bătaie, a doua oară mi-a spart capul cu un ciocan. A treia oară când s-a întâmplat m-a lovit cu o bucată de lemn, am trei cicatrici în cap în urma acestor lovituri.

Când m-a lovit cu ciocanul eram în mașină, el a luat ciocanul și a început să mă lovească ba chiar îl învăța și pe copil să o facă, mă loveau amândoi în același timp.

După ce am stat o noapte întreagă cu capul spart, cu rana sângerândă, a doua zi m-a cusut cu un ac și fir de pescuit. În timp ce mă cosea mi-a spart un alt vas de sânge care mi-a provocat altă hemoragie", a povestit românca la o emisiune TV din Italia, după ce a fost salvată.

×
Parteneri
Data la care vom călători fără vize în America
x close