Antena 3 CNN Externe Diaspora Româncă, ucisă cu bestialitate de soțul ei în Italia! Poliţiştii au fost îngroziţi când au ajuns la locul crimei

Româncă, ucisă cu bestialitate de soțul ei în Italia! Poliţiştii au fost îngroziţi când au ajuns la locul crimei

Româncă, ucisă cu bestialitate de soțul ei în Italia! Poliţiştii au fost îngroziţi când au ajuns la locul crimei
15 Iul 2017   •   21:05

O româncă de 42 de ani a fost omorâtă cu bestialitate de soțul ei, un italian. Bărbatul nu a mai suportat gândul că femeia care i-a dăruit un băiat vrea să-l părăsească. Românca voia să divorţeze, scrie spynews.ro.

Oribila crimă s-a petrecut în casa în care femeia îngrijea doi bătrâni, în localitatea Montepulciano din Siena. Pe 13 iulie, italianul a intrat în locuinţa în care era soția sa și a atacat-o pe aceasta. Înainte să o ucidă pe mama copilului său, bărbatul l-a împins și l-a trânitit la pământ pe unul dintre bătrâni.

Medicii italieni au mărturisit că românca avea multiple traume prin înjunghiere și că loviturile de cuțit îi perforaseră unul din plămâni. Poliţiştii italieni s-au îngrozit când au ajuns la faţa locului şi imediat au pornit căutările italianul de 56 de ani care s-a predat, ulterior, după o serie de negocieri telefonice cu autoritățile.

×
Subiecte în articol: romanca ucisa crima
Parteneri
Ploile și vijeliile se extind chiar înainte de Paște!
x close