Antena 3 CNN Externe Diaspora Româncă ucisă cu bestialitate în Germania. A fost găsită fără viață în apartamentul în care locuia

Româncă ucisă cu bestialitate în Germania. A fost găsită fără viață în apartamentul în care locuia

O româncă de 37 de ani, originară din Tulcea, a fost găsită fără suflare în apartamentul în care locuia într-o localitate situată în nord-vestul Germaniei. Poliţiştii susţin că femeia a fost omorâtă, iar doi suspecţi se afla deja în custodia poliţiei.

Româncă ucisă cu bestialitate în Germania. A fost găsită fără viață în apartamentul în care locuia
Sursa foto: Foto: Pixabay.com
14 Ian 2020   •   16:35

Femeia lucra de ani buni în Germania şi locuia alături de iubitul ei - în vârstă de 37 de ani. Bărbatul a fost cel care a alertat poliţia în jurul orei opt pentru că nu putea să intre în apartament

Poliţiştii au audiat mai mulţi vecini care au menţionat că în timpul nopţii s-au auzit zgomote puternice din casă în care locuiau cei doi romani, dar nimeni nu a intervenit.

Până la această oră, au fost reţinuţi doi suspecţi, dar anchetatorii din Germania nu au dat alta amănunte despre identitatea lor. Cert este că în acest caz lucrează zece politisti criminalişti, iar dosarul deschis este pentru omucidere, scrie stirileprotv.ro.

×
Parteneri
Ministrul Energiei a decis ce se va întâmpla cu taxa pe soare
x close