x close

Româncă ucisă cu brutalitate în Italia de un criminal în serie. Descoperirea înfiorătoare făcută de anchetatori la fața locului

01 Dec 2019   •   17:22
Româncă ucisă cu brutalitate în Italia de un criminal în serie. Descoperirea înfiorătoare făcută de anchetatori la fața locului

O româncă a fost ucisă cu brutalitate în Italia de un criminal în serie, iar la trei ani de la fapta abominabilă, bărbatul a fost adus în fața jusțtiției. 

Criminalul se numeşte Carmine Ferrante, iar potrivit presei italiene va sta cel puţin 20 de ani de ani după gratii. Acesta e acuzat că ar fi ucis-o pe românca Mariana Tudor Szekeres şi pe încă o femeie, o tânără prostituată din Bulgaria, dar este suspectat că ar fi omorât şi alte femei.

Trupul neînsufleţit al Marianei a fost găsit pe 15 mai 2016, pe un câmp de lângă Salerno. Corpul femeii se afla deja în descompunere, iar în preajma ei nu au fost găsite niciun fel de acte, însă anchetatorii au reuşit să-i stabilească identitatea pe baza probelor ADN.

Poliţia italiană a găsit martori care au relatat că românca a fost răpită în noaptea de 30 aprilie 2016. Agresorul ei a violat-o, apoi a ucis-o, iar ca să-i piardă urma a abandonat-o pe un câmp, fără acte. Presa italiană a scris că fata a fost stragulată violent, strânsoarea şi loviturile bărbatului fiind aproape să o decapiteze. Ancheta a durat mai bine de 3 ani, iar cadavrul fetei a rămas mai bine de doi ani în Italia, la cererea expresă a procurorului care a instrumentat cazul, scrie Adevărul. 

 

Parterneri
Parterneri
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri!
Nu, multumesc Accept
sati