Antena 3 CNN Externe Diaspora Români blocați pe un aeroport din Londra, din cauza ninsorilor. Wizz Air: Când aeroportul se va redeschide, aeronava va decola

Români blocați pe un aeroport din Londra, din cauza ninsorilor. Wizz Air: Când aeroportul se va redeschide, aeronava va decola

Români blocați pe un aeroport din Londra, din cauza ninsorilor. Wizz Air: Când aeroportul se va redeschide, aeronava va decola
Sursa foto: Foto: captura video
de M.Z.    |    10 Dec 2017   •   15:17

UPDATE 15.17 - Mai mulţi români, pasageri ai unei curse WizzAir Londra-Cluj Napoca, sunt blocaţi duminică pe aeroportul Luton de lângă Londra. Aeronava trebuia să plece la ora 7:40, însă nu a putut decola din cauza ninsorilor puternice, care au dus la închiderea aeroportului.

"Zborul Wizz Air W6 3302 de la Londra Luton la Cluj-Napoca (10 decembrie), planificat să decoleze la 7:40 (ora Marii Britanii), este momentan întârziat din cauza închiderii aeroportului ca urmare a ninsorii abundente din Luton. Pasagerii sunt trataţi conform regulamentelor UE şi politicii companiei”, au declarat duminică reprezentanţii companiei Wizz Air, potrivit news.ro.

Imediat ce aeroportul se va redeschide, aeronava va decola spre Cluj-Napoca, spun aceştia.

----------------------------

Știrea inițială 13.11

Mai mulți români care urmau să zboare din Londra la Cluj-Napoca au rămas blocați, duminică dimineața, deoarece aeronava care trebuia să-i aducă în țară nu a putut decola din cauza vremii nefavorabile, potrivit libertatea.ro.

Un român aflat la bordul aeronavei Wizz Air a postat pe Facebook un filmuleț cu zecile de români care așteaptă să se îmbunătățească vremea în capitala britanică pentru a putea pleca spre țară.

Aeroportul Luton din Londra a fost închis duminică dimineața, din cauza vremii nefavorabile și niciun zbor nu a decolat sau aterizat timp de peste două ore.


×
Subiecte în articol: ninsoare aeroport Londra
Parteneri
Cât costă coșul de cumpărături cu două săptămâni înainte de Paște
x close