Antena 3 CNN Externe Diaspora Doi soţi români şi fiul lor 18 de ani au fost găsiţi fără viaţă într-o casă din Spania

Doi soţi români şi fiul lor 18 de ani au fost găsiţi fără viaţă într-o casă din Spania

Trei români, mamă, tată și fiul lor de 18 ani, ce locuiau în Valencia, au fost găsiți fără suflare în cursul nopții de vineri spre sâmbătă.

ambulanta spania
Sursa foto: Getty Images
de Alexandra Ionescu    |    28 Noi 2021   •   17:04

Fiica celor doi care s-a întors acasă în jurul orei 02.30 noaptea a făcut dureroasa descoperire. Aceasta a sunat imediat la numărul unic pentru urgențe, iar la fața locului au intervenit mai multe echipaje medicale și de pompieri. Poliția investighează în continuare cauza morții celor trei.

Primele investigații arată faptul că cei trei, pentru care nu s-a mai putut face nimic pentru a le salva viața, ar fi murit în urma unor scăpări de gaze de la sistemul de încălzire, și au fost intoxicați cu monoxid de carbon.

Primarul localității, Jesús Monzó, s-a deplasat la locul tragediei și a declarat că autoritățile locale sunt dispuse să ajute fiica celor doi soți români cu orice are nevoie.

În localitatea Catarroja a fost declarat doliu local pentru astăzi, iar steagurile vor fi coborâte în bernă pentru toată ziua.

Familia de români locuia în localitate de aproape 20 de ani, și toți cei care i-au cunoscut s-au declarat „îndurerați în urma acestei tragedii care a lovit o familie foarte cunoscută și apreciată de mulți localnici”.

×
Subiecte în articol: Spania Valencia romani monoxid de carbon
Cele mai noi știri
Parteneri
x close