Antena 3 CNN Externe Diaspora Trei români au speriat Italia, după ce au mers kilometri întregi cu spatele pe autostradă, într-o mașină de teren | Scena incredibilă a fost filmată

Trei români au speriat Italia, după ce au mers kilometri întregi cu spatele pe autostradă, într-o mașină de teren | Scena incredibilă a fost filmată

Un videoclip care a scandalizat Italia îi are protagoniști pe trei cetățeni români, dintre care unul se afla la volanul mașinii de teren surprinsă în timp ce mergea în viteză, cu spatele, pe autostradă.

de Redacția Antena 3 CNN    |    12 Sep 2023   •   14:14

Scena stupefiantă a fost filmată de un participant la trafic pe centura orașului Napoli, duminică.

În imagini se vede cum vehiculul dă cu spatele pe banda vecină cu parapetul și reduce ușor viteza în timp ce de pe drumul de acces intră pe centură alte mașini.

Autoritățile au fost alertate și au reușit să blocheze mașina de teren. Cu această ocazie s-a aflat și naționalitatea șoferului și a celorlalți însoțitori aflați la bord.

Citește și: Moarte suspectă a unui român care se întorcea din Italia

Explicația dată de românul de la volan a fost la fel de stupefiantă ca și mersul său pe contrasens: individul a spus că rămăsese fără combustibil și mergea cu spatele pentru a alimenta la o benzinărie aflată la patru kilometri distanță.

Incidentul a fost semnalat și de deputatul italian Francesco Emilio Borrelli, care a criticat ceea ce el a numit lipsa de reacție a autorităților.

"Ce ar fi fost dacă ar fi provocat un accident, dacă ar fi ucis pe cineva, dacă ar fi provocat un masacru? Această permisivitate ne duce la catastrofă. Străzile sunt pline de delincvenți, criminali, nebuni și iresponsabili care scapă mereu cu puțin. Nici de această dată nu a fost vorba de arestări și nici măcar de confiscarea vehiculului. Oare e o glumă?", a scris deputatul pe pagina sa de Facebook.

 

×
Parteneri
Ploile și vijeliile se extind chiar înainte de Paște!
x close