Antena 3 CNN Externe Diaspora Românul de 33 de ani a ademenit o femeie din Cehia să urce în mașina lui. Ce a urmat este șocant

Românul de 33 de ani a ademenit o femeie din Cehia să urce în mașina lui. Ce a urmat este șocant

Românul de 33 de ani a ademenit o femeie din Cehia să urce în mașina lui. Ce a urmat este șocant
Sursa foto: foto: Pixabay.com
06 Iun 2019   •   13:53

Românul de 33 de ani a ademenit o femeie din Cehia să urce în mașina lui. Ce a urmat este de-a dreptul șocant.

Bărbatul din Petroșani a violat-o pe femeie.

Mihai Kelemen a fost reţinut la sfârşitul lunii mai, la scurt timp după întoarcerea în ţară. Era căutat de autorităţile din Cehia, pentru o infracţiune săvârşită în urmă cu un an. Între timp, tânărul s-a întors în ţară şi a petrecut nouă luni de închisoare pentru furt. La scurt timp după eliberare, poliţiştii l-au capturat.

„În  ziua de 29 aprilie 2018, în jurul orelor 3:00, persoana vătămată A. Horachova, născută la data de 23 iunie 1991, s-a urcat în autoturismul persoanei solicitate, cu motivul de a-i arăta drumul din localitatea Lunu, spre Teplice. Pe drum, Kelemen a închis uşa automobilului, a imobilizat-o pe tânără, a prins-o de gât şi a tras-o spre el încercând să o sărute pe buze, dar aceasta a încercat să-l îndepărteze. În acel moment, Kelemen a deschis uşa, iar aceasta a reuşit să fugă din autovehicul. În urma incidentului, victima a suferit mici vânătăi în jurul gâtului şi la barbă, nu a solicitat ajutor medical şi nici concediu medical, doar că a pierdut o pereche de ochelari marca Ralph Lauren, în valoare de 3.750 coroane. Din cuprinsul mandatului european de arestare rezultă că persoana solicitată este suspect de săvârşirea infracţiunii de viol, pedepsită de art. 185 alin.1 din legea penală a Republicii Cehe, iar împotriva acestuia există un proces aflat pe rolul Tribunalului Raionului Teplice, înregistrat la data de 30 august 2018, cu termen de judecată fixat la data de 18 iunie 2019”, se arată în dosar, potrivit adevarul.ro.
 

×
Parteneri
Cel mai căutat fugar american a fost prins la Vatican
x close