Antena 3 CNN Externe Diaspora Samsar român reținut în Germania, după ce a încercat să vândă o rulotă furată din Spania

Samsar român reținut în Germania, după ce a încercat să vândă o rulotă furată din Spania

Un român a fost reținut sâmbătă, în Germania, după ce a încercat să vândă online o rulotă, care fusese inițial furată în Spania. Anchetatorii au demarat procedurile sub suspiciunea de primire de bunuri furate și fals.

Samsar român reținut în Germania, după ce a încercat să vândă o rulotă furată din Spania
Sursa foto: Getty Images
de Viorel Aydan Cioroi    |    11 Aug 2021   •   12:56

Românul de 35 de ani a încercat comercializarea vehiculului pe o platformă de vânzări online, la un preț cu mult sub prețul normal de vânzare a unui asemenea autoturism.

Bărbatul a fost reclamat de un posibil de cumpărător de pe site-ul de vânzări, care a devenit suspicios la vederea prețului scăzut al autoturismului, lucru care l-a determinat să alerteze autoritățile, conform Stiri Diaspora.

Poliția a intrat pe fir, ca un posibil cumărător și, în baza unei discuții fictive de vânzare, a reușit să îl aresteze pe suspect în Friedberger Straße, sâmbătă, în jurul orei 15:00.

Când a fost legitimat, suspectul a încercat să prezinte acte false, însă, în zadar. Acesta a fost dus la secția de poliție pentru stabilirea identității reale.

Poliția a demarat o anchetă sub suspiciunea săvârșirii infracțiunilor de primire de bunuri furate și fals. În urma măsurilor polițienești, cetățeanul român a fost eliberat, însă, ancheta este în curs de desfășurare.

 

×
Subiecte în articol: Germania Rulora Samsar Spania roman diaspora
Parteneri
Guvernul a rămas fără bani pentru plata unor salarii
x close