x close

Și-a obligat fiica de doar 13 ani să se prostitueze. Ce primea românca la schimb. Este ireal ce a urmat

08 Iun 2019   •   12:41
Și-a obligat fiica de doar 13 ani să se prostitueze. Ce primea românca la schimb. Este ireal ce a urmat Foto: pixabay.com

O româncă fără adăpost a fost arestată în Sicilia pentru că şi-a obligat fiica în vârstă de 13 ani să se prostitueze.

Evenimentele au avut loc în provincia sud-estică Ragusa, unde fata lucra ilegal la sere. 

Femeia primea îb schimb bani, băutură, ţigări, permisiunea de a folosi un duş sau un loc de dormit, a anunţat sâmbătă poliţia italiană, transmite agenţia dpa 

În acelaşi comunicat, poliţia precizează că a arestat patru bărbaţi care au abuzat sexual de adolescentă, printre ei aflându-se şi un bărbat în vârstă de 90 de ani. Toţi urmează să fie acuzaţi de viol, dat fiind că, în Italia, vârsta legală pentru consimţământ este de 14 ani, precizează sursa. 

Poliţiştii au descoperit presupusele infracţiuni sexuale în timp ce anchetau cazuri de exploatare a forţei de muncă în mediul rural. 

Fata întreţinea relaţii sexuale cu alţi muncitori agricoli italieni, români sau nord-africani, pe câmp sau în case abandonate. Bărbaţii mai în vârstă abuzau de fată, oferindu-i în schimb găzduire pentru ea şi mama ei. 

”În loc să-şi protejeze fiica, mama o exploata în schimbul unor sume de bani sau al altor avantaje, precum vin, bere, ţigări, (folosirea unui) duş sau o casă unde să doarmă”, mai spun poliţiştii.

Sursă: Agerpres

Citeşte mai multe despre:

romanca prostitutie fiica italia
Parterneri
Parterneri
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri!
Nu, multumesc Accept
sati