Antena 3 CNN Externe Diaspora Șofer român de TIR, mort în cabină în Anvers, după ce ar fi aflat un secret despre iubita sa

Șofer român de TIR, mort în cabină în Anvers, după ce ar fi aflat un secret despre iubita sa

Un tânăr șofer român de TIR a fost găsit mort în cabina camionului, într-o parcare din Anvers (Belgia), iar potrivit unor surse, acesta ar fi aflat un secret despre iubita.

Șofer român de TIR, mort în cabină în Anvers, după ce ar fi aflat un secret despre iubita sa
Sursa foto: Facebook
de Alin Tarnovschi    |    12 Iun 2020   •   08:26

Adrian lucra pentru o firmă de transport internațional de marfă cu sediul în Covasna, iar în urmă cu câteva zile a ajuns în Belgia, acolo unde s-a și întâlnit cu câțiva colegi români.

Totuși, nimeni nu a putut să prevadă ceea ce urma să se întâmple.

În urmă cu două zile, tânărul șofer român s-a închis în cabină, iar după ce s-ar fi certat cu iubita, și-a pus capăt zilelor.

Mai mulți colegi, care nu au reușit să îl mai contacteze, au dat alarma și au sunat la Poliție.

Șofer român de TIR găsit mort în cabină la Anvers, Belgia

Șofer român de TIR, mort în cabină la Anvers

Ieri după-amiază, polițiștii și medicii din Anvers s-au deplasat de urgență în parcarea unei benzinării, acolo unde au găsit camionul cu numere de înmatriculare românești.

Din nefericire, salvatorii nu au mai putut face nimic pentru șoferul român.

Potrivit unor suse, tânărul și-ar fi pus capăt zilelor, după ce ar fi aflat un secret despre iubita sa. Adrian a acuzat-o pe tânără că îl înșală, iar după ce s-au certat, acesta s-a spânzurat.

Trupul neînsuflețit a fost transportat la o morgă din Anvers pentru efectuarea necropsiei, expertiză care va stabili cauza exactă a morții și va exclude alte ipoteze în cazul morții suspecte.

×
Subiecte în articol: Anvers
Parteneri
Harta voturilor din Bucureşti. Cât "teren" controlează candidaţii
x close