Antena 3 CNN Externe Diaspora O șoferiță româncă de TIR, mamă a trei copii, a murit într-un cumplit accident în Franța

O șoferiță româncă de TIR, mamă a trei copii, a murit într-un cumplit accident în Franța

O tânără din comuna Rebra, județul Bistrița-Năsăud, șoferiță de TIR, a murit într-un cumplit accident rutier, pe o autostradă din Franța, în timp ce soțul ei, care se afla la volanul TIR-ului, a fost grav rănit.

O șoferiță româncă de TIR, mamă a trei copii, a murit într-un cumplit accident în Franța
Sursa foto: Facebook
17 Mar 2020   •   18:07

Tragedia s-a produs ieri, 16 martie 2020, în jurul orei 13.00, pe autostrada A36 din Franța, în zona orașului Mulhouse.

Lucreția și Marius Rus, doi soți din comuna Rebra (Bistrița-Năsăud), ambii șoferi profesioniști, se aflau într-un TIR înmatriculat în România și se deplasau pe autostrada A36.

La un moment dat, cei doi au oprit într-o benzinărie de pe autostradă și au făcut schimb de locuri. Până atunci, Lucreția a condus TIR-ul, iar apoi la volan s-a urcat soțul ei, Marius.

După aproximativ 15 minute de când au schimbat locurile, s-a produs nenorocirea. TIR-ul în care se aflau cei doi români a intrat în plin în remorca unui alt TIR, pe autostradă.

Șoferiță româncă, moartă într-un cumplit accident în Franța

Șoferiță româncă, moartă într-un cumplit accident în Franța

Impactul a fost atât de violent încât cabina camionului în care se aflau soții din Rebra a fost strivită complet.

Din nefericire, medicii sosiți de urgență la locul tragediei nu au mai putut face nimic pentru Lucreția, mamă a trei copii.

Soțul șoferiței românce a supraviețuit cumplitului accident, însă a ajuns în stare critică la un spital din Franța, acolo unde medicii încearcă din răsputeri să îl salveze.

"Sunt în stare de șoc! Dragă noastră colegă Lucreția, ai plecat în ultima ta cursă. Ai plecat spre ultimul tău drum! O inimă bună a încetat să mai bată,un suflet mare s-a ridicat la cer, lăsând în urmă un gol imens în sufletele celor dragi și o nemărginită durere!

Ne rugăm pentru soțul tău să scape cu viață și să fie bine să poată ajunge acasă la cei 3 copilași care îl așteaptă! Draga mea Lucreția ....nu pot să cred așa ceva! Erai atât de tânără!", a scris pe Facebook o prietenă a șoferiței românce.

×
Subiecte în articol: Franta
Parteneri
România, de 20 de ani în NATO. Mesajul premierului Marcel Ciolacu
x close