Antena 3 CNN Externe Diaspora Ionuţ, de 16 ani, a fost ucis la Londra. Mama tânărului: "Ne sfâşie inima. L-am adus pentru un viitor mai bun, acum îl duc acasă în sicriu"

Ionuţ, de 16 ani, a fost ucis la Londra. Mama tânărului: "Ne sfâşie inima. L-am adus pentru un viitor mai bun, acum îl duc acasă în sicriu"

O româncă din Marea Britanie trece printr-o dramă, după ce băiatul ei în vârstă de 16 ani a fost ucis la Londra.

Ionuţ, de 16 ani, a fost ucis la Londra. Mama tânărului: "Ne sfâşie inima. L-am adus pentru un viitor mai bun, acum îl duc acasă în sicriu"
Sursa foto: Colaj Facebook
de Georgiana Adam    |    06 Ian 2022   •   12:50

Mihaela Tacu spune că se va întoarce în România, cu băiatul cel mic, după ce fiul ei, Ionuţ Elvis a fost înjunghiat, pe 30 decembrie 2021, la Hillingdon, în nord-vestul capitalei britanice, potrivit thesun.ro.

"Era un băiat drăguţ. Nu era deloc agresiv. Nu venise niciodată acasă bătut şi nu i s-a întâmplat niciodată aşa ceva. Apoi, brusc, a fost ucis.

L-am adus aici când avea şapte ani pentru a-i oferi un viitor mai bun – acum se va întoarce în România într-un sicriu", se plânge mama sa.

"Dacă ar fi fost un copil agresiv sau într-o bandă sau aşa ceva, poate nu am fi atât de devastaţi. Simt că vreau să fug din această ţară şi să mă întorc în România cu copilul care mi-a mai rămas. 

Am vrut să ne mutăm din Londra înainte de a muri pentru că nu este un oraş sigur. Nu este un loc pentru a creşte copii. Nu mă voi întoarce aici şi îi voi încuraja pe cei cu copii să se gândească mai bine dacă vor să se mute aici", a adăugat Mihaela Tacu.

Ionuţ Elvis fusese diagnosticat cu ADHD, iar acum mama sa va trebui să-i explice fratelui mai mic al victimei ce s-a întâmplat.    

"Bineînţeles că fratele lui nu înţelege de ce nu este cu noi, ceea ce ne sfâşie inima. A continuat să ne întrebe când se va întoarce Elvis acasă. Nu am crezut niciodată că ni se va întâmpla aşa ceva. 

Avem locuri de muncă şi casa noastră, nu suntem o familie dezorganizată, e foarte greu de înţeles de ce s-a întâmplat asta. Ionuţ s-a luptat să-şi facă prieteni la şcoală şi s-a chinuit să-şi facă prieteni încă de când era copil. Avea nevoie de ajutor şi nimeni nu l-a ajutat", a povestit mama băiatului.

Agresorul lui Ionuţ, un băiat de 16 ani, care nu poate fi numit din motive legale, urma să se prezinte la tribunal şi este acuzat de crimă.

Statistica arată că anul recent încheiat a fost cel mai sângeros pentru adolescenţii din Londra. În total, în 2021 au fost ucişi nu mai puţin de 30 de adolescenţi. 
 

×
Subiecte în articol: Mihaela Tacu Londra Ionuţ Elvis
Parteneri
Elena Mateescu anunță o nouă schimbare a vremii, de Florii
x close