Antena 3 CNN Externe Diaspora Tânără mămică româncă, omorâtă și aruncată la gunoi, în Spania

Tânără mămică româncă, omorâtă și aruncată la gunoi, în Spania

O tânără româncă, mama unui băiat de 14 ani, a fost omorât și aruncată la gunoi, în Moraira, o localitate situată în sudul orașului Valencia, în Spania.

Tânără mămică româncă, omorâtă și aruncată la gunoi, în Spania
Sursa foto: Facebook / Vicente Bolufer / diarioinformacion.com
19 Feb 2020   •   08:38

Alina Mocanu, o româncă în vârstă de 34 de ani, stabilită în Spania, mama unui băiat de 14 ani, a fost ucisă în noaptea de duminică spre luni, 17 februarie 2020.

Luni dimineață, angajații firmei de salubrizare din localitatea Moraira au făcut o descoperire înfiorătoare atunci când au vrut să ridice gunoiul.

În interiorul unui tomberon, oamenii au găsit trupul fără viață, decapitat și plin de tăieturi, al româncei. Aceștia au sunat imediat la Poliție și au anunțat ce au descoperit.

O anchetă a fost demarată imediat, iar polițiștii spanioli au identificat-o pe femeia omorâtă și aruncată la gunoi drept Alina Mocanu, o româncă de 34 de ani care locuia în Moraira.

Alina Mocanu, românca omorâtă și aruncată la gunoi în Spania

Marți, în jurul orei 12.30, criminalul Alinei s-a predat la Poliție și a recunoscut că a ucis-o pe româncă într-o criză de furie.

Criminalul, Arthur K., un cetățean olandez în vârstă de 59 de ani, avea o relație de aproape doi ani cu românca.

Potrivit levante-emv.com, în vara anului trecut, Alina Mocanu a cerut și obținut un ordin de protecție împotriva olandezului, însă la expirarea acestuia nu a făcut o altă solicitare, ba mai mult, s-a împăcat cu agresorul.

Presa din Spania a explicat că în noaptea atacului mortal, Alina s-a certat cu olandezul, iar acesta din urmă a pus mâna pe un cuțit și a înjunghiat-o pe româncă de mai multe ori.

După ce a omorât-o, criminalul a înfășurat cadavrul în plastic și apoi l-a aruncat la gunoi.

Tânără mămică româncă, omorâtă și aruncată la gunoi, în Spania

×
Subiecte în articol: Spania romanca
Parteneri
El este Marius, unul din cei patru bărbaţi care au murit în explozia de la Călimăneşti
x close