Antena 3 CNN Externe Diaspora Tudor Simionov, românul ucis la Londra de Revelion, a murit protejând clienții bogați de la o petrecere ”sălbatică”

Tudor Simionov, românul ucis la Londra de Revelion, a murit protejând clienții bogați de la o petrecere ”sălbatică”

Tudor Simionov, românul ucis la Londra de Revelion, a murit protejând clienții bogați de la o petrecere ”sălbatică”
03 Ian 2019   •   11:32

Tudor Simionov, românul înjunghiat mortal la Londra în noaptea de Revelion, a murit protejând clienții bogați de la o petrecere exclusivistă, anunță tabloidele britanice.

Petrecerea din Park Lake era una ”sălbatică”, unde ”totul era disponibil”, iar invitații plătiseră sume cuprinse între câteva sute și câteva mii de lire pentru o masă.

Organizatorul, autointitulatul Lord Edward ”Fast Eddie” Davenport, este un nume cunoscut în lumea mondenă britanică, celebru fiind pentru petrecerile de pomină pe care le organizează, dar și pentru activitatea sa infracțională, britanicul ispășind o condamnare pentru fraudă.

Tudor Simionov se afla în interiorul clădirii, în momentul în care afară a izbucnit scandalul. Un grup de nouă sau zece persoane au încercat să pătrundă în interior, fiind opriți de personalul de securitate de la intrare. 

Una dintre tinerele care lucra ca hostess la eveniment a fost instruită să închidă ușile, moment în care grupul de turbulenți i-a atacat pe cei din staff. Una dintre fete a fost rănită cu un cuțit, la fel și doi dintre bodyguarzi. Tudor a sărit să își protejeze colegii și invitații de la petrecere, iar o parte din altercație a fost surprinsă de un trecător. 

Românul de 33 de ani este filmat cum împarte lovituri, reușind să doboare mai mulți agresori. Filmarea se oprește brusc, probabil cu câteva momente înainte ca Tudor să fie înjunghiat în piept.

”A intrat plin de sânge și l-am dus la baie, căutând ceva să opresc sângerarea. Cred că era în șoc, a murit în brațele mele, după aproximativ un minut” a povestit unul dintre colegii românului.

Prostituate și clienți bogați, la petrecerea de Revelion

”Eddie a adus o groază de prostituate de lux, erau și mulți dintre vechii lui clienți acolo” a precizat o sursă anonimă pentru Daily Mail.

Mai mulți locatari din zonă au povestit că înainte de incident, din clădire ieșeau și intrau frecvent ”tinere îmbrăcate sexy sau doar în lenjerie intimă”, iar că evenimentul părea unul ”cu evidentă temă sexuală”.

Tommy Mack, un promoter de cluburi din Londra, a declarat că Edward Davenport a fost organizatorul petrecerii, la care au participat ”prinți arabi, oameni plini de bani, tinere frumoase și care au plătit mii pentru o masă la petrecere”.

Avocatul lui Davenoport a negat informațiile și a refuzat să spună clar dacă la petrecere se afla sau nu și clientul său.

Tudor era un fost canotor al clubului Dinamo

Presa britanică l-a numit erou pe românul de 33 de ani care și-a sacrificat viața pentru a apăra persoane nevinovate de furia unui grup violent.  

"Tudor a fost sportiv, în timpul junioratului, la Triumf şi, mai apoi, la Dinamo. A renunţat la sport după tineret şi s-a apucat serios de carte, a şi muncit. A mers la Facultatea de Arhitectură, pe care şi-a dorit enorm să o termine, dar a fost nevoit să se lase, pentru ca era foarte scumpă. În urmă cu doi ani, el a devenit primul sportiv român legitimat la categoria Master.

A avut un vis: să devină CEO. Şi a plecat să facă Masteratul-ul, pentru ca apoi să-şi împlinească visul", a declarat Ani Mironov, o apropiată a fostului sportiv, pentru ProSport.

Plecase de doar două luni în Marea Britanie și visa la o familie alături de iubita sa

Tudor se mutase de doar două luni de la Bucureşti în capitala Marii Britanii, împreună cu iubita lui, Mădălina, în speranța unui trai mai bun, a scris presa engleză.

"A fost cu adevărat un om bun. Eram fericiţi împreună şi plănuiam să avem copii împreună", a declarat iubita lui, Mădălina, citată de Evening Standard.

Mădălina a povestit că visau să se căsătorească și să aibă copii.

Poliția metropolitană a confirmat că un suspect a fost reținut și că acesta se află în custodia poliției. Bărbatul are 26 de ani.

 

×
Subiecte în articol: crima Londra
Parteneri
Afacerea de succes cu care un italian a dat lovitura în Buzău
x close