Antena 3 CNN Externe Diaspora Un oraș din nordul Italiei declară război românilor: ”Dezgustător, asta e ceea ce au lăsat românii…se comportă ca niște animale!”

Un oraș din nordul Italiei declară război românilor: ”Dezgustător, asta e ceea ce au lăsat românii…se comportă ca niște animale!”

Un oraș din nordul Italiei declară război românilor: ”Dezgustător, asta e ceea ce au lăsat românii…se comportă ca niște animale!”
Sursa foto: Foto: Facebook/Anna Cisint
11 Oct 2017   •   17:26

Șase români, deja identificați de forțele de ordine, rezidenți la Marina Julia, Monfalcone, provincia Gorizia, au stârnit furia localnicilor după ce s-au bătut și au devastat o grădină, din apropierea unei parcări, loc amenajat cu bănci și mese, loc destinat pentru picnic.

Au mâncat, dar mai ales au băut prea mult și, în cele din urmă, după ce au părăsit zona,lăsând în urmă plin cu deșeuri, sticle și pungi de plastic, s-au deplasat către locuințele lor unde s-au bătut.

Când identificarea lor va fi făcută oficial, voi activa orice instrument consimțit de lege, chiar și denunțul. În cazul în care va fi un proces penal, administrația noastră se va constitui parte civilăși va cere daune. Vom cere apoi înclusiv firmei unde lucrează cei șase să își asume resposabilitatea de a interveni pentru a elimina daunele provocate. Vom cere să fie luate și alte măsuri: pentru noi sunt niște persoane nedorite, care vin la Monfalcone pentru muncă dar se comportă ca niște animale. Sperăm că și pentru firma care i-a angajat să devină la fel. Nu pot murdări orașul care i-a primit ca pe niște oaspeți. Să plece la casa lor!”, a declarat Anna Maria Cisint, primarul localității, potrivit gazetaromaneasca.ro.

×
Subiecte în articol: incident romani animale
Parteneri
Atenţionare meteo ANM: Ploi, vijelii, lapoviţă şi ninsoare
x close