Antena 3 CNN Externe Diaspora Un român a reușit să cucerească o celebritate din Marea Britanie. L-a auzit cântând pe stradă și...(VIDEO)

Un român a reușit să cucerească o celebritate din Marea Britanie. L-a auzit cântând pe stradă și...(VIDEO)

Un român a reușit să cucerească o celebritate din Marea Britanie. L-a auzit cântând pe stradă și...(VIDEO)
Sursa foto: Foto: captura video
14 Dec 2017   •   18:46

Un român a reușit să cucerească o celebritate din Marea Britanie. Este vorba de fostul jurat de la „Britain's Got Talent” și prezentatorul showului matinal „Good Morning Britain”, Piers Morgan.

Acesta a fost impresionat de un bărbat pe care l-a auzit cântând pe stradă și l-a invitat să-l contacteze pentru a-l face celebru.

„Vreau să-i ofer acestui om o pauză, dacă vrea. Dacă vrei, oricine ești, cred că ești foarte talentat. Și credă că ar trebui să vii la Good Morning Britain să faci ceea ce știi”, a declarat Morgan.

Bărbatul este un român, care a ajuns în Anglia în urmă cu nouă săptămâni. Se numește Ilie Haraga și are 34 de ani. Acesta s-a mutat în Londra, împreună cu soția sa, cântăreață, Marilena, 30 ani, în luna octombrie.

Bărbatului nu i-a venit să creadă ce noroc s-a abătut asupra sa, când oamenii l-au oprit și i-au spus că l-au văzut la televizor. Românul lucrează în construcții.

„Am fost surprins când oamenii care treceau pe lângă mine îmi spuneau că m-au văzut dimineață la TV. Am venit aici ca sî devin muzician profesionist, nu-mi vine să cred ce noroc am avut să fiu zărit atât de curând. Mi-ar plăcea să merg la TV și să cânt pentru Piers, să-i mulțumesc că m-a dat la televizor și că visul meu a devenit realitate”, a declarat Ilie Haraga pentru Daily Mail.

×
Subiecte în articol: roman
Parteneri
Cătălin Cîrstoiu: Eu dorm liniştit că am ajutat pacienţii
x close