Antena 3 CNN Externe Diaspora Un moldovean din Italia și-a creat 200 de profiluri false, ca să hărțuiască o prostituată româncă: "Te las fără adăpost, muncă, familie și țară"

Un moldovean din Italia și-a creat 200 de profiluri false, ca să hărțuiască o prostituată româncă: "Te las fără adăpost, muncă, familie și țară"

Un român din Italia și-a creat 200 de profiluri false pe reţelele de socializare ca să hărțuiască o prostiuată, și ea tot româncă. Femeia i-a blocat toate conturile, însă asta nu l-a speriat prea tare pe bărbatul care a continuat să o sune și pe telefon. În cele din urmă, românca a apelat la poliție.

Un moldovean din Italia și-a creat 200 de profiluri false, ca să hărțuiască o prostituată româncă: "Te las fără adăpost, muncă, familie și țară"
Sursa foto: Hepta
de Redacția Antena 3 CNN    |    29 Iul 2021   •   13:16

Un moldovean în vârstă de 31 de ani, care locuieşte în nordul Italiei, a fost reținut de carabinieri după ce a ameninţat şi hărţuit o prostituată româncă. Bărbatul, fost client de-al femeii, şi-a creat 200 de profiluri false pe Facebook pentru a o hărţui, potrivit presei italiene.

"Te voi găsi peste tot. Te las fără adăpost. Muncă. Familie și țară. Națiunea ta este cenușă și praf", scria autorul mesajelor.

Totul a început în luna martie, când bărbatul a dezvoltat o obsesie faţă de o prostituată româncă, pe care a cunoscut-o în urmă cu un an şi jumătate. Femeia l-a refuzat de mai multe ori, explicându-i că nu are nici un sentiment faţă de el. Acesta a început să o hărţuiască, sunându-o şi trimiţându-i mesaje de amenințare.

Chiar dacă românca i-a blocat numărul de telefon, bărbatul a continuat să încerce să ia legătura ea. Astfel, şi-a creat 200 de profiluri false pe Facebook, bombardând-o cu mesaje în care o întreba unde este şi îi cerea insistent fotografii cu ea.

Acesta a început să o şi ameninţe pe fata că o va demasca în faţa familiei din România că este prostituată în Italia, dar a ameninţat-o şi cu mafia rusă.

Situația a escaladat când bărbatul a apărut la uşa tinerei cu un ciocan, o şurubelniţă şi un foarfece chirurgical. Speriată, românca a chemat poliţia, iar bărbatul a fost reţinut.

Potrivit presei locale, moldoveanul nu mai are voie să se mai apropie de tânără şi de locurile pe care aceasta le frecventează. În caz contrar, riscă să ajungă la închisoare.

 

 

 

 

 

×
Parteneri
Armand a fost trimisă în judecată. Mesajul său către Marcel Ciolacu
x close