Antena 3 CNN Externe Diaspora Un român din Londra, găsit mort în casă. Polițiștii sunt în alertă. Ce au descoperit cu jumătate de oră înainte

Un român din Londra, găsit mort în casă. Polițiștii sunt în alertă. Ce au descoperit cu jumătate de oră înainte

Un român din Londra, găsit mort în casă. Polițiștii sunt în alertă. Ce au descoperit cu jumătate de oră înainte
17 Apr 2018   •   13:08

Radu Nicolae, originar din Braşov, a fost găsit înjunghiat în apartamentul în care locuia cu iubita sa şi fiul său de doar şase luni. Poliţiştii sunt în alertă, după ce în zonă a mai fost o crimă descoperită cu o jumătate de oră înainte. Radu Nicolae locuia de cinci ani la Londra, unde era muncitor.

Se stabilise în zoba Colindale, alături de iubita sa şi de fiul său de şase luni. Zona este una liniştită, iar vecinii sunt şocaţi de cele întâmplate. Tânărul a fost găsit înjunghiat în apartamentul său duminică, 15 aprilie.

A fost dus la spital, dar medicii nu au putut să îl mai salveze din cauza hemoragiei masive. Anchetatorii au dezvăluit că tânărul a fost înjunghiat de mai multe ori. Radu Nicolae avea mulţi prieteni în Marea Britanie. Aceştia au declarat poliţiei că tânărul era liniştit, nu avusese conflicte în ultima vreme, îşi iubea fiul şi îi plăcea mult fotbalul. Vecinii săi spun că era un om liniştit şi se înţelegea bine cu iubita sa, scrie Adevărul.

 

×
Subiecte în articol: crima oribila
Parteneri
Răsturnare de situaţie în intenţia de vot la alegerile locale
x close