Antena 3 CNN Externe Diaspora Un român din Marea Britanie le-a spus judecătorilor că mai are doar un an de trăit ca să scape de închisoare. E incredibil ce a urmat

Un român din Marea Britanie le-a spus judecătorilor că mai are doar un an de trăit ca să scape de închisoare. E incredibil ce a urmat

Un român din Marea Britanie le-a spus judecătorilor că mai are doar un an de trăit ca să scape de închisoare. E incredibil ce a urmat
Sursa foto: Foto: pixabay.com
28 Noi 2018   •   17:41

Un român judecat în Marea Britanie pentru agresiune și sechestrare de persoane le-a spus judecătorilor că este bolnav în fază terminală și că mai are doar un an de trăit, ca să scape de închisoare.

Bărbatul de 34 de ai a fost însă condamnat la 7 ani de închisoare, după ce instanța a stabilit că românul și-a atacat concubina și pe cel care credea el că este amantul acesteia.

Vasile M., rezident în Haverfordwest, Swansea, a recunoscut că și-a atacat iubita și pe cel despre care credea el că este amantul acesteia, un bărbat - tot român - care locuia în aceeași casă.

Pe 24 iunie, Vasile a intrat în camera femeii înarmat cu un cuțit și i-a spus că trebuie să îl privească pe presupusul amant pentru ultima dată, întrucât este pe cale să-i omoare pe amândoi.

Apoi i-a bătut pe amândoi, iar pe femeia a tăiat-o cu cuțitul. Femeia a reușit să fugă la un moment dat, dar agresorul a urmărit-o și a târât-o înapoi în cameră, unde a continuat să o bată.

Conflictul s-a încheiat după ce un alt român a sunat la poliție.

Avocatul acestuia încercat să-l scape de închisoare și a declarat în instanță că Vasile a fost diagnosticat în România cu cancer de colon, iar doctorii i-au spus că mai are 12 luni de trăit și că ar trebui să profite cât mai mult de ele.

Judecătorul a hotărât însă că românul trebuie considerat un infractor periculos, așa cum este definit de lege și a admis o sentință extinsă de șapte ani, scrie stirileprotv.ro.

×
Subiecte în articol: roman Marea Britanie
Parteneri
Șefa ASSMB, Oana Sivache, plasată sub control judiciar de DNA
x close