Antena 3 CNN Externe Diaspora Un șofer român de TIR se afla la volan în nordul Franței, când a auzit un zgomot ciudat în spatele mașinii. S-a speriat cumplit! „Erau 11!”

Un șofer român de TIR se afla la volan în nordul Franței, când a auzit un zgomot ciudat în spatele mașinii. S-a speriat cumplit! „Erau 11!”

Un șofer român de TIR se afla la volan în nordul Franței, când a auzit un zgomot ciudat în spatele mașinii. S-a speriat cumplit! „Erau 11!”
Sursa foto: Foto: newsromania.net
01 Dec 2019   •   09:59

Un șofer român de TIR se afla la volan în nordul Franței, când a auzit un zgomot ciudat în spatele mașinii. S-a speriat cumplit!

Dar a avut o prezență de spirit incredibilă. A oprit mașina chiar în fața sediului Jandarmeriei din Soissons. 

Românul se afla la volan, dar zgomotele pe care le-a auzit în remorcă l-au pus pe gând şi l-au neliniştit. Şi-a luat inima în dinţi şi a oprit chiar în faţa Jandarmeriei din Soissons. A avut inspiraţia să meargă la jandarmi şi să le spună ce se întâmplă, rugându-i să verifice camionul.

Potrivit newsromania.net, francezii au controlat remorca şi au găsit nu mai puţin de 11 oameni, opt bărbaţi şi trei femei. Aceştia erau originari din Eritreea, iar nouă dintre ei erau minori. Oamenii îşi doreau să ajungă în Marea Britanie şi se pare că reuşiseră să se urce în remorcă  la Mons, în Belgia, acolo de unde TIR-ul transporta produse alimentare pentru un supermarket din Paris.

 

×
Parteneri
Directorul ANM anunță prognoza meteo în România. În unele zone va ninge
x close