Antena 3 CNN Externe Diaspora Un student român de 19 ani, găsit mort în Brescia

Un student român de 19 ani, găsit mort în Brescia

Un student român de 19 ani, găsit mort în Brescia
Sursa foto: Foto: gazetaromaneasca.com
07 Iun 2018   •   23:22

Un român de 19 ani a fost găsit mort în Brescia, la poalele unui munte, iar polițiștii italieni încearcă acum să afle dacă a fost vorba de un accident sau o sinucidere.

George Marian Bica, un tânăr român de 19 ani, a fost găsit mort la poalele unui perete de stâncă, folosit de alpiniști pentru antrenamente, în apropiere de Brescia, scrie gazetaromaneasca.com.

Un alpinist a fost cel care l-a descoperit, pe 31 mai, în jurul orei 13.30, la poalele unui perete de cățărare pe versantul San Martino din cătunul Virle Treponti.

Corpul lui era plin de sânge și alpinistul a chemat imediat salvarea, dar ajutoarele au fost inutile. Medicul legist a stabilit că ora morții fusese între 10.00 și 11.00, în aceeași zi.

Anchetatorii iau în calcul ipoteza unui accident, dar și pe cea a unei sinucideri. Prietenii apropiați, alături de părinții victimei, au organizat o strângere de fonduri pentru a ajuta familia cu chetuielile de repatriere a corpului. Victima locuia de 10 ani la Rezzato și era în anul trei la Institutul Odontotehnic Fortuny din Brescia.

Conform primelor informații, tânărul a ajuns singur, de-a lungul unui traseu, pe vârf și apoi a căzut, murind pe loc. Este posibil să se fi aplecat prea mult deasupra peretelui muntos și a căzut în gol.

×
Parteneri
Afacerea de succes cu care un italian a dat lovitura în Buzău
x close